Service Delivery Manager Hardware Services till Swedavia IT

Service Delivery Manager Hardware Services till Swedavia IT

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Swedavia IT består av cirka 100 medarbetare och vi arbetar som den strategiska IT-partnern till Swedavias affärsverksamhet. Just nu behöver vi förstärka vårt team med en SDM inom hårdvara

Dina arbetsuppgifter

Som Service Delivery för Hardware Services kommer du att ha en central roll i tjänsteleveransen till Swedavias flygplatser och koncernfunktioner. Du kommer att jobba med så väl administrativa tjänster (workplace, mobiltelefoni, skrivare) som operativa/processnära system (självserviceautomater, informationsdisplayer, check-in diskar etc.). Du ansvarar för att hårdvaran (datorer och tillbehör) som används i tjänsterna uppfyller verksamhetens behov och myndigheters krav. Till stor del kommer du att vara kravställare mot våra leverantörer och bidra till att tjänsterna kontinuerligt förbättras. Du hanterar förväntningar, krav och önskemål från flera intressenter (verksamhet, IT-arkitekter, säkerhet) och säkerställer kontinuerligt kvaliteten i leveransen och att avtalade servicenivåer uppfylls.

Som Service Delivery Manager ansvarar du även för att leveranser inom området följer avtalade överenskommelser och dess servicenivåer samt bidra i framtagande av nya tjänster. I ditt arbete kommer du att ha kontakt med Service Delivery Managers, IT Managers och andra medarbetare inom IT, företagets olika affärsområden, externa kunder och leverantörer.

Din profil

Du har flerårig bakgrund inom IT och har jobbat med hårdvarutjänster (datorer, mobiltelefon) i stora och medelstora företag. Du och brinner för att skapa affärsvärde med hjälp av teknik och göra användarna nöjda genom tjänsteleveranser i toppklass. Du förstår vad det innebär att leverera hårdvara i professionella sammanhang och du har koll på begrepp som hårdvarucertifiering, livscykelhantering och asset management.

Rollen kräver att du är kommunikativ och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Du har god kännedom om att jobba med tjänsteutveckling och erfarenhet från att leda och följa upp leveranser från en extern part. Vi ser att du är van att koordinera olika typer av uppgifter och har en hög stresstålighet samt vana att agera som spindeln i nätet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en betydelsefull och utvecklande tjänst på en enhet som genomsyras av hög professionalism, öppet arbetsklimat och starkt affärsfokus. På våra flygplatser möter vi hela världen, varje dag. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär.

Anställning och kontakt

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt genomför vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar. På www.swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Placering är Stockholm Arlanda Airport. Vid frågor, vänligen kontakta: rekryterande chef Christian Norlén 010-109 11 06 eller HR, Jenny Laurell 073-867 77 78.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 10 januari 2020. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Mer info
Kontaktperson Jenny Laurell
Telefon 0738-677 778
Område Sigtuna
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Nätverkstekniker, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 10 jan 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavia äger, driver och utvecklar det nationella basutbudet av flygplatser i Sverige. De tio flygplatserna bildar ett system som knyter samman Sverige - och Sverige med världen. Swedavia är världsledande inom klimatarbete och arbetar aktivt för en hållbar framtid. Swedavia är ISO 14001 och ISO 50001 certifierade. Under 2017 reste totalt 41,9 miljoner passagerare till och från Swedavias flygplatser.