Developer Episerver till Swedavia IT

Developer Episerver till Swedavia IT

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Swedavia IT består av cirka 100 medarbetare och vi arbetar som den strategiska IT-partnern till Swedavias affärsverksamhet. Nu söker vi två utvecklare till teamet som förvaltar och utvecklar våra system som stödjer vår kommersiella verksamhet (externa webbar, parkering, restauranger, reklamytor och butiker) samt vår flygoperativa verksamhet (start och landningstjänster, marktjänster och flygplansparkering).

Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att fortsätta vår påbörjade digitaliseringsresa i syfte att skapa attraktiva flygplatser för flygbolag, resenärer, hyresgäster och andra aktörer på
Swedavias flygplatser.

Som Episerver-utvecklare hos oss ansvarar du tillsammans med utvecklingsteamet för våra externa webbar och mobila appar för resenärer, bl a www.swedavia.se, och tillsammans med produktägaren påverkar och förbättrar ni upplevelsen för våra besökare. I ansvaret ligger såväl förvaltning som vidareutveckling av befintliga IT-lösningar men även nya framtida IT-lösningar. Du kommer ingå i ett agilt utvecklingsteam som består av utvecklare, produktägare, testare och UX-designer. De IT-lösningar som det agila utvecklingsteamet ansvara för idag stödjer de kommersiella processerna på flygplatserna. IT-lösningarna är byggda i Episerver och Microsofts teknik och driftas i Episerver Cloud.

Din profil
I och med att vi är ett mindre team tror vi att du är en erfaren Epiutvecklare som gillar att jobba med helheten både backend och frontend. Du bör ha mångårig erfarenhet av systemutveckling i Episerver och gärna av mobila IT-lösningar samt mycket god kunskap om bl.a. följande områden:
  • Episerver
  • Azure
  • .NET, C#
  • SQLServer
  • Webservices
  • HTML, Javascript, Angular
  • Agil utveckling
Meriterande är kompetens inom; Episerver Cloud, Xamarin Classic, Native iOS och Android. Du jobbar självständigt och strukturerat samt är en kommunikativ och social person som gillar att jobba i team. Det är även viktigt att du trivs i en roll med många kontaktytor. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

Vi
erbjuder

Vi erbjuder
en betydelsefull och utvecklande tjänst på en enhet som genomsyras av hög professionalism, öppet arbetsklimat och starkt affärsfokus. På våra flygplatser möter vi hela världen, varje dag. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, det är en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt genomför vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar. På www.swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning
och kontakt

Säkerhet har
hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Tjänsten är tillsvidare med placeringsort Stockholm-Arlanda. Beredskap ingår i tjänsten.

Välkommen
med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 26 maj
2019. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Sök tjänsten via länken nedan:

https://swedavia-it.weselect.com/position/ovrigt/ovrigt/4654-episerver-developer
Mer info
Kontaktperson Jenny Laurell
Telefon 0738-677 778
Område Sigtuna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavia äger, driver och utvecklar det nationella basutbudet av flygplatser i Sverige. De tio flygplatserna bildar ett system som knyter samman Sverige - och Sverige med världen. Swedavia är världsledande inom klimatarbete och arbetar aktivt för en hållbar framtid. Swedavia är ISO 14001 och ISO 50001 certifierade. Under 2017 reste totalt 41,9 miljoner passagerare till och från Swedavias flygplatser.