Fastighetsskötare till Arlanda flygplats

Fastighetsskötare till Arlanda flygplats

Är du en driftig social fastighetstekniker? Vi söker dig som är tekniker som behärskar en eller flera discipliner, exempelvis el, ventilation, vs, energi, säkerhet eller brand. För det här jobbet är varje jobb och varje dag är unik. Men oavsett var du arbetar kan vi lova dig en sak: ett jobb hos oss är så mycket mer än bara ett jobb. Ett stort och välkomnade team som arbetar och inverkar miljontals människor varje dag.

Vill du komma till en arbetsplats där just du och din kompetens är avgörande för att Sveriges Flygtrafik ska fungera och utvecklas vidare? Då är Sveriges Fastighetsförvaltning ditt nya framtida val som arbetsgivare

Vi söker nu en medarbetare till vårt projekt på Arlanda Flygplats. I uppdraget så tillhandhåller Sveriges fastighetsförvaltning tjänsteområden bl.a. inom tillsyn, skötsel, felanmälan, tekniskt underhåll och fastighetsdrift.

Ansvara för anläggning ur ett servicetekniskt perspektiv så att medarbetare, besökare och kunder säkert får en hållbar, trygg, ren och funktionell miljö.

Huvudsakliga ansvarsområden:
 • Vara ansvarig för teknisk service, felavhjälpning och återrapportering.
 • Genomför tillsyn, skötsel och förebyggande/planerat underhåll av anläggningar och system
 • Koordinera och ansvara för teknisk drift och funktionskrav.
 • Kontrollera service order för varje område.
 • Ansvara för hantering och koordinering av order där särskilda insatser krävs.
Arbetsbeskrivning
I rollen som Fastighetstekniker kommer du arbeta mot många olika interna och externa kontaktytor. Det bestånd du kommer att arbeta med är av övergripande teknisk karaktär. I tjänsten ingår bland annat:
 • Rondering av både yttre och inre gemensamma utrymmen, teknikutrymmen samt vakanta lokaler
 • Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastigheten med dess installationer
 • Att utföra kvalificerat felavhjälpande underhåll på installationer samt återrapportera såväl i avsett rapportsystem och till kund
 • Mottagning och hantering av felanmälan och andra ärenden via ärendehanteringssystemet
 • Att sammanställa och följa upp förbrukning av värme, el, vatten och kyla samt initiera åtgärder
 • Anlitande och samordning av entreprenörer för arbeten inom skötseluppdraget
 • Medverkan vid underhållsplanering samt vid prognosarbete
 • Att ha uppsikt över styr- och övervakningssystem samt vidta åtgärder vid avvikelser
Vem är du?
För att vara framgångsrik i denna roll har du goda teoretiska och praktiska kunskaper om tekniska installationer i fastigheter. Du har arbetat i en liknande roll i några år och har praktisk erfarenhet av datorbaserade styr- och övervakningssystem. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom fastighets-/driftteknik. Då kundfokus och service är av stor vikt ser vi det som meriterande om du arbetat i ett externt driftbolag. B-körkort är ett krav.

Har du goda fastighetstekniska kunskaper, en stor portion servicekänsla och trivs i dialogen med kunder och entreprenörer? Då tror vi att du kommer att trivas väldigt bra hos oss!

OBS! Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in er ansökan.
Mer info
Kontaktperson Daniel
Email Mejla Daniel
Område Sigtuna
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.s-ab.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till oss på S-AB!

Vi är ett bolag som ligger i framkant vad gäller utvecklingen hos fastighetsbolag med en inställning om att skapa ett revolutionerande arbetssätt vad gäller service och energibesparing för våra kunder. Med stora kommunala uppdrag, starka marknadsledande privata fastighetsägare och kraftig expansion på BRF-marknaden är vi ett kraftigt växande bolag med goda framtidsutsikter med en arbetsplats som erbjuder glädje, variation och utveckling.