Verksamhetsledare till Byggbranschens Säkerhetspark

Verksamhetsledare till Byggbranschens Säkerhetspark

Sveriges Byggindustrier jobbar för en attraktiv, sund och säker byggbransch. Tillsammans med våra medlemsföretag har vi tagit initiativet att bygga upp och starta en träningsanläggning där branschens aktörer får möjlighet att öka sin medvetenhet när det gäller branschens arbetsmiljö- och säkerhetsutmaningar.

Genom bättre beteende och attityder skapas förutsättningar för en förbättrad säkerhetskultur.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsledare för Byggbranschens Säkerhetspark blir ditt huvudsakliga uppdrag att ansvara för drift, förvaltning och utveckling av verksamheten i säkerhetsparken. I tjänsten ingår att agera utbildningsledare och att samordna utbildningsinsatser med Sveriges Byggindustriers utbildningsverksamhet eller andra branschgemensamma initiativ.

Din profil

Du har några års arbetserfarenhet av arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor inom byggbranschen. Erfarenhet från utbildningsbranschen eller närliggande branscher är också meriterande. Som person är du utåtriktad och det är av stor vikt att du på egen hand kan driva din vardag. Du är positiv, pedagogisk, trygg och det är viktigt att du tycker om att samarbeta i både interna och externa projekt.

I rollen är du en naturlig kontaktperson för medlemsföretagen och vår utbildningsverksamhet, vilket kräver att du håller hög servicenivå.

Start

Byggbranschens Säkerhetspark invigs och öppnar verksamheten den 30/9-2019. Vi ser gärna att du är på plats senast augusti 2019 för att hinna sätta dig in i verksamheten innan den drar igång.

Omfattning

Heltid.

Placering

Du kommer att ha en kontorsplats på säkerhetsparken men även vara knuten till Sveriges Byggindustriers regionkontor i Stockholm eller Uppsala.

Låter detta som du?

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, senast 30 april 2019. Vi tillämpar löpande urval så annonsen kan stängas ner innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten, kontakta vår nationella projektledare för En säker arbetsplats Berndt Jonsson, berndt.jonsson@sverigesbyggindustrier.se, tfn 060-160 963 eller Entreprenörsskolans chef Phillip Hayes, phillip.hayes@sverigesbyggindustrier.se, tfn 08-698 58 90.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 maj 2019 (32 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Förbundet Sveriges Byggindustrier organiserar ca 3.600 arbetsgivare i 25 lokala byggföreningar organiserade i 6 geografiska regioner. Sveriges Byggindustrier är en av de största medlemsorganisationerna inom Svenskt Näringsliv och har 140 medarbetare.