Uthyrningsansvarig sökes till Rosenqvist Fastigheter!

Uthyrningsansvarig sökes till Rosenqvist Fastigheter!

Nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för uthyrning inom entreprenad och som vill vara en del av ett växande team!

Information om uppdraget:

Vår kund, Rosenqvist Fastigheter grundades 2010 och ingår i Rosenqvist Gruppen som har dryga 30 års erfarenhet av entreprenadverksamhet, främst inom järnvägsbranschen. Rosenqvist Fastigheter är en dynamisk och engagerad aktör där man har möjlighet att växa tillsammans. Bolaget äger, utvecklar och förvaltar mark och verksamhetslokaler, med det starkt växande Stockholm/Mälardalen som huvudsakligt verksamhetsområde.

Som Uthyrningsansvarig rapporterar du till vd:n och har en nyckelroll inom företaget. Du är den direkta kontakten med bolagets befintliga hyresgäster för att lyssna in behov och ständigt hitta lösningar som underlättar för hyresgäster. I rollen ansvarar du för att upprätta hyresavtalen utifrån bolagets avtalsmallar. Du kommer även att arbeta med uthyrnings- och marknadsföringsmaterial samt se till att objekten marknadsförs via direkta samtal och sociala medier. I rollen som Uthyrningsansvarig kommer du huvudsakligen arbeta med följande arbetsuppgifter:
  • Säkerställa uthyrningen av kommersiella ytor inom nya projekt och befintliga förvaltningsfastigheter
  • Ansvar för budgetering, bevakning och hantering av uppsägning av lokalhyresavtal för inflyttning eller villkorsändring för att optimera fastighetsbeståndet
  • Föreslå förändringar i lokaler och fastigheter för att optimera kundnyttan
Detta är en direktrekrytering med start omgående vilket innebär att du blir anställd direkt av Rosenqvist Fastigheter och StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten inleds med en provanställning om 6 månader med chans till förlängning. För denna tjänst gäller kontorstider måndag - fredag 08.00 - 17.00 och vid uppstart ges en introduktion. Du arbetar på Rosenqvist Fastigheters huvudkontor i Stockholm Nord Logistikcenter i Rosersberg.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en utbildningsbakgrund, gärna med inriktning mot kommersiella fastigheter alternativt besitter relevant arbetserfarenhet av liknande roller. Har du erfarenhet av en roll som uthyrningsansvarig inom en entreprenadverksamhet sedan tidigare är detta starkt meriterande för tjänsten.

För att passa in i tjänsten söker vi dig som är initiativtagande, affärsmässig och trivs i en dynamisk roll där du driver dina uthyrningsprojekt till avslut. Som person är du prestigelös och kan agera efter tydliga mål. Då du i ditt dagliga arbete kommer ha många kontaktytor ser vi att du har en god samarbetsförmåga, personlig mognad och gott omdöme. Krav för tjänsten är att du besitter flytande svenska och engelska, såväl i tal som skrift. Vidare har du en god systemvana och är van att arbeta i Word. För denna tjänst läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper så som ditt engagemang och driv.

Passar beskrivningen bra in på dig? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Försäljning, Fastighetsmäklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 7 dec 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com