Transportsamordnare med erfarenhet inom branschen sökes på heltid!

Transportsamordnare med erfarenhet inom branschen sökes på heltid!

Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom transportbranschen och som är driven, kommunikativ och annalytisk till en spännande roll i ett växande internationellt bolag beläget i Rosersberg och Kista. Passar det in på dig - läs vidare!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en driven person till rollen som transportsamordnare till vår kund i Rosersberg. Vår kund är världens största distributör inom trådlös kommunikation och den ledande experten inom innovation och kundanpassade logistiklösningar för telekombranschen. De erbjuder ett arbetsklimat som präglas av innovation, teamwork och högt kundfokus. För rätt person erbjuds en spännande tjänst där du har möjlighet att utvecklas och arbeta långsiktigt och skapa en stark relation till de produkter och tjänster de erbjuder. Du blir en del i ett framåtsträvande och innovativt företag i en högst aktuell bransch.

I rollen som Transportsamordnare erbjuds du en varierande tjänst med många kontaktytor både internt och externt. Du kommer att utveckla deras transportlösningar och ha det övergripande ansvaret. Du ansvarar för dialogen med transportleverantörer gällande avtal, förhandling och service. Som Transportsamordnare driver och samordnar du utvecklingen av deras olika transportlösningar ofta tillsammans med kundansvariga och IT-avdelningen. Du samordnar och utvecklar en transportlösning som årligen omsätter mer än 50 MSEK. Transportområdet är i stor förändring där jakten på korta leveranstider och kundernas samtidiga fokus på CO2 ger en givande och utmanande vardag, där det bara är din egna kreativitet som sätter stopp!

Arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Följa upp leveranskvalitet per transportbolag och sköter dialogen.
  • Planera och samordna transportkapacitet samt beställa nödvändiga fordon
  • Följa upp fakturering och identifiera optimeringsförslag
  • Rapporterar fraktförluster och åtgärder per månad till ledningsgrupp
  • Bidra till god intern samverkan, inklusive kundkontakt, kundstöd och kundvård
  • Driva implementationsprojekt för nya transportlösningar i takt med att vår kunds behov ändras eller när någon transportör erbjuder nya tjänster.
  • Ansvarar för att följa trender och utveckling inom fraktområdet, där nya tjänster tillkommer varje månad.
  • Följa fastställda ramar avseende ekonomi, leveranstid, arbetsmiljö och säkerhet
Tjänsten är på heltid med start omgående och är belägen i Kista och Rosersberg. Du kommer att rapportera till Supply Chain and Operation Director. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Studentconsulting men jobba hos vår kund.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet från en liknande roll och minst 2 års erfarenhet inom transportbranschen. Du kan fokusera på rätt saker och att hitta lösningar. Du ser möjligheter och drivs av att nå resultat. Då tjänsten innebär mycket kontakt både internt och externt så ställer vi krav på god kommunikativ förmåga och att du har känsla för hur man samarbetar på ett bra sätt. Eftersom vi är ett internationellt bolag behärskar du svenska och engelska väl i både tal och skrift. Vi söker dig med eftergymnasial utbildning eller motsvarande kompetens inhämtad på annat sätt.

Som person är du analytisk, strukturerad, affärsorienterad och ansvarstagande. Du trivs i en självständig roll samtidigt som du tycker att teamet är viktigt för din trivsel på arbetet.

Passar rollen in på dig - Sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 18 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com