Teamleader med stort tekniskt intresse sökes till Rosersberg!

Teamleader med stort tekniskt intresse sökes till Rosersberg!

Är du en naturlig ledare som är kundorienterad med en förståelse för servicebranschen, har du dessutom ett stort tekniskt intresse och bor i närheten av Rosersberg - då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi dig med goda ledarskapsförmågor samt ett tekniskt intresse till en roll som teamleader till deras repairavdelning. Vår kund är verksamma inom mobilbranschen och är idag i en expansiv fas med stora utvecklingsmöjligheter. Avdelningen repair består idag av 13 tekniker samt en teamleader. Förutom att jobba operativt själv så kommer du som teamleader att leda dina kollegor som arbetar med hela reparationskedjan av mobiltelefoner. Du kommer bland annat säkerställa att säkerhetsrutiner efterlevs, identifiera och förmedla möjliga förbättringar avseende produktion, dess rutiner och system. Vidare kommer du att planera gruppens resurser så att arbetsuppgifterna sker inom uppsatta tidsramar samt säkerställa leveranser.

Utöver detta kommer du att:
  • Rapportera till tillverkare
  • Introducera nyanställda
  • Ge dagligt stöd till teknikerna i arbetsrelaterade frågor
Tjänsten passar dig som är kundorienterad och har en förståelse för servicebranschen. Du brinner för teknik och tycker det är roligt att få vägleda dina kollegor på avdelningen. Eftersom verksamhetsbenet växer så finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget där chansen att få vara med och resan framåt är stor.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är belagda måndag till fredag under kontorstider. Du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och vara uthyrd som konsult till vår kund i Rosersberg. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat så skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:
  • Har ett stort tekniskt intresse
  • Har goda kunskaper i MS Office
  • God förmåga att kommunicera på svenska och engelska
Tydlighet är något som eftersträvas i ditt ledarskap samtidigt som du har ett personligt driv att uppnå dina och avdelningens uppsatta mål. Som person ser du att service och kvalitét är en viktig del i ditt dagliga arbete. Nogrannhet och struktur är en central del i ditt arbete.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 18 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com