Studerande Ekonomiassistent sökes!

Studerande Ekonomiassistent sökes!

Studerar du ekonomi på universitet/högskola och är driven och snabblärd? Då har vi det meriterande extraarbetet för dig som Ekonomiassistent.

Information om uppdraget:

Vår kund är en av världens ledande leverantörer av lösningar för plåtbearbetning. De erbjuder ett heltäckande program av högteknologiska maskiner och system, vilka möjliggör de bästa förutsättningarna för en effektiv och lönsam produktion. De söker nu en Ekonomiassistent som vill arbeta heltid under sommaren med möjlighet till fortsatt deltidsarbete under hösten. Arbetsuppgifterna kommer dels omfattas av;
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Fakturahantering, matchning inkommande betalningar
  • Avstämningar
  • Flera spännande delar som är grundläggande funktioner på en ekonomiavdelning. Företaget arbetar med SAP som affärssystem.
Tjänsten startar i mitten av juni och sträcker sig till mitten av augusti, med möjlighet till deltidsarbete under hösten. Kontorstider tillämpas där möjlighet till flexibilitet finns. Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting med arbetar som konsult på vår kunds kontor i Rosersberg.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar ekonomi på eftergymnasialnivå och har minst ett år kvar av dina studier. För att vara aktuell för rollen har du någon form av erfarenhet av ekonomirelaterat arbete sedan tidigare. Har du kunskap kring olika momsuppsättningar är det meriterande. Som person är du framåt, driven, snabblärd och ordningsam. I ditt arbetssätt är du noggrann och självgående. Vidare har du god datavana samt kunskaper i Officepaketet, främst Excell. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift i svenska och engelska. Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kommer tillsättas så snart vi funnit rätt person.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com