Speditörsassistent sökes för sommarjobb till PostNord Air & Ocean!

Speditörsassistent sökes för sommarjobb till PostNord Air & Ocean!

Har du ett stort intresse för logistik och har en god administrativ förmåga? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker StudentConsulting en speditörassistent till vår kund PostNord i Rosersberg. PostNord tillhör en koncern som erbjuder logistik och kommunikationslösningar från och inom Norden. I denna roll kommer du att tillhöra PostNord Air and Ocean som erbjuder kostnadseffektiva logistiklösningar för att skicka varor mellan kontinenter. Arbetsuppgifterna kommer bland annat innefatta följande områden:
  • Sköta tulldeklarationer
  • Övervaka sändningar
  • Boka, samordna och följa upp transport- och speditionsuppdrag.
  • Agentkontakter, kundkontakter, kostnadsuppföljning, fraktdebitering och godsklarering.
Tjänsten är på heltid med start i början av juni och pågår till augusti. Du kommer att vara anställd som konsult via oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund med kontor i Rosersberg.

Detta söker vi:

Vi söker dig med en fullständig gymnasieutbildning, vi ser gärna att du har studerat logistik eller motsvarande utbildning och har ett intresse för området. För att vara aktuell för tjänster talar och skriver du svenska och engelska obehindrat, har goda kunskaper i matematik och är administrativt lagd. Du är strukturerad i din yrkesroll och har lätt för att kommunicera med ditt team. Låter det här som ett sommarjobb för dig? Skicka in din ansökan idag!
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com