SAS Ground Handling söker medarbetare till biljettkontor på Arlanda

SAS Ground Handling söker medarbetare till biljettkontor på Arlanda

Är du positiv, samarbetsvillig noggrann och har god prioriteringsförmåga? Gillar du att möta nya människor från världens alla hörn och tycker att flygplatsen skulle vara en spännande arbetsplats? Då är du den vi söker!

Information om uppdraget:

För SAS räkning söker Student Consulting medarbetare till SAS biljettkontor på Arlanda. Vi söker dig som vill vara en del av ett varmt och engagerat team som ger SAS kunder bästa möjliga service.

I denna roll är du SAS ansikte utåt och den första passagerarna möter. Huvudsakliga arbetsuppgifter i denna roll är hantering av biljettärenden såsom nyförsäljning, ombokning, omskrivning av biljetter för SAS och för andra flygbolag som SAS Ground Handling har avtal med. I rollen hanterar man också överviktsbetalningar. I denna roll kommer du även att vara en support gällande biljettfrågor för andra avdelningar inom SAS Ground på Arlanda.

Biljetthantering och kontoren finns på terminal 5 och terminal 4 på Arlanda, både i check in- och transitområdet. I tjänsten ingår även stöttning i check in- och transit vilket innebär att man kommer att få en trafikassistentutbildning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en dokumenterad erfarenhet från arbete med biljetter, har IATA utbildning eller annan motsvarande kompetens. Erfarenhet från Amadeus eller annan GDS är meriterande.

Övriga kvalifikationer:
  • Flytande i svenska eller skandinaviskt språk
  • mycket goda kunskaper i engelska, tal och skrift
  • goda IT-kunskaper, tex Office365
  • 3 årig gymnasiekompetens
  • Du måste kunna ta dig till Arlanda dygnets alla timmar
  • Körkort är meriterande
För att passa i denna roll behöver du trivas i en miljö där arbetet stundtals kan vara hektiskt men ändå ha förmågan att överblicka situationen och fokusera på det arbete som skall prioriteras och utföras. Du har en positiv grundsyn, är flexibel, samarbetsvillig och noggrann samt har viljan att ge god service.

Arbetet är skiftgående och tjänstgöringsgraden 100%. Din anställning börjar i mars 2019 och inleds med utbildning med efterföljande handledning.

Låter tjänsten intressant? Ansök redan idag då intervjuer och urval sker löpande!

Om arbetsgivaren:

SAS Ground Handling has a long experience of Airline Handling as so a very good understanding of Airlines needs. SAS Ground Handling are proud to be recognized as a quality Ground Handler. SAS Ground Handling is a company in the SAS Group. SAS Ground Handling Staff have excellent Airline experience and are very well trained in all areas of Ground Handling.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se