SAS Ground Handling söker Trafikassistenter till Arlanda

SAS Ground Handling söker Trafikassistenter till Arlanda

Vill du bli en del av SAS och arbeta med att göra livet enklare för Skandinaviens frekventa resenärer? Gillar du att möta nya människor från världens alla hörn och tycker att flygplatsen skulle vara en spännande arbetsplats? Då är du den vi söker!

Information om uppdraget:

För SAS räkning söker StudentConsulting Trafikassistenter på heltid till Arlanda flygplats, SAS Ground Handling. Vi söker dig som vill vara en del av ett varmt och engagerat team och som ger SAS kunder bästa möjliga service. SAS erbjuder en spännande miljö med stor gemenskap och möjlighet till personlig utveckling.

I rollen som Trafikassistent är du SAS ansikte utåt och den första personen passagerarna möter. Du kommer att arbeta i såväl check in som i transitområdet och hantera SAS och alla SAS Ground bolagskunder.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak inkludera att checka in passagerare och bagage, arbeta i gate och vara punktlighetsansvarig för SAS och deras bolagskunder. Självklart finns du tillgänglig och behjälplig för resenärerna. rollen ingår även stöttning på andra avdelningar inom SAS Ground.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ska du uppfylla följande grundkrav:
  • ha fyllt 18 år
  • godkänd gymnasieexamen
  • kunna ta dig till Arlanda dygnets alla timmar
  • ha minst 1 års erfarenhet från serviceyrket
  • mycket goda kunskaper i svenska eller ett skandinaviskt språk
  • mycket goda kunskaper i engelska
  • kunna visa utdrag ur belastningsregister utan anmärkning
  • genomgå och få en godkänd säkerhetsbedömning/bakgrundscheck för personal som arbetar på flygplats
  • kunna genomföra drog- och alkoholtest utan anmärkning
  • B-körkort med god körvana
För att passa i rollen som Trafikassistent tror vi att du är en trygg och självständig person med en positiv attityd. Du är ansvarsfull samt förstår och tar konsekvenserna av dina handlingar. Du trivs bra i samarbetet med andra och ser värdet i att ge och ta feedback. Då arbetet sker i ett högt tempo ser vi att du är stresstålig och duktig på att hantera olika uppgifter parallellt. Det är meriterande om du har erfarenhet av flygplatsarbete eller har erfarenhet från flygbranschen. SAS Ground Handling har ett uniformsreglemente som samtliga anställda på SAS måste förhålla sig till. På grund av uniformkrav så är det viktigt att du kan dölja piercingar och tatueringar.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt hos SAS Ground Handling. Tjänsten är på heltid och du kommer att erbjudas en provanställning med chans till tillsvidareanställning. Arbetet är förlagt i skift vilket innebär varierande arbetstider där tidiga morgnar och sena nätter förekommer regelbundet.
Beräknat startdatum är 8 januari. Låter tjänsten intressant? Ansök redan idag då intervjuer och urval sker löpande.

Om arbetsgivaren:

SAS Ground Handling has a long experience of Airline Handling as so a very good understanding of Airlines needs. SAS Ground Handling are proud to be recognized as a quality Ground Handler. SAS Ground Handling is a company in the SAS Group. SAS Ground Handling Staff have excellent Airline experience and are very well trained in all areas of Ground Handling.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com