Returhanterare på heltid till Rosersberg

Returhanterare på heltid till Rosersberg

Har du god förståelse för det logistiska flödet och söker ett jobb där du får kombinera lagerarbete med administrativa arbetsuppgifter? Är du tillgänglig på heltid, omgående? Då kan du vara den vi söker.

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi en returhanterare till Rosersberg. I rollen som returhanterare är det din huvudsakliga arbetsuppgift att packa upp, registrera och hantera inkommande returvolymer från företagets 3PL-kunder. Detta är en tjänst som kombinerar lagerarbete med administrativa arbetsuppgifter. Arbetet genomförs inom tydliga ramar och ställer höga krav på en god arbetsstruktur.

Tjänsten är på heltid med start omgående och arbetet är förlagt under kontorstider måndag - fredag.
Detta är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du kommer att bli anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund i Rosersberg. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande!

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse, gärna inom mobiltelefoni, och som söker en tjänst på heltid. Du har en förståelse för det logistiska flödet och grundläggande kunskap inom MS Office. För den här tjänsten är det ett krav att du har en fullständig gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom liknande tjänst, men det är inte ett krav.

Vi söker dig som är driven, effektiv och noggrann. Du är kommunikativ och samarbetar väl med andra samtidigt som du tar eget ansvar och är självgående. Du ska kunna förstå och kommunicera obehindrat på svenska för att klara arbetsuppgifterna. Det är viktigt att du på ett enkelt sätt kan ta dig till arbetet, det är därför en fördel om du bor i närheten av Rosersberg.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se