Ramparbetare till SAS med start i november

Ramparbetare till SAS med start i november

Är du tillgänglig från den 16 november och tycker om att arbeta fysiskt och under högt tempo? Sök då tjänsten som flygplanslastare där dina arbetsuppgifter blir att hantera resenärers bagage!

Information om uppdraget:

För SAS räkning söker vi flygplanslastare på 75% till Arlanda flygplats. Vi söker dig som vill vara en del av ett engagerat team och som vill ge SAS kunder bästa möjliga service.

I rollen som flygplanslastare är dina arbetsuppgifter att se till att kundens bagage lastas, transporteras och lossas på ett serviceinriktat och säkert sätt. För att trivas i rollen måste du gilla att arbeta under högt tempo och under bestämda tidsramar då SAS har många avgångstider varje timme. Flygen har avgångstider från tidiga morgnar och sena kvällar både under veckodagar och helger. Därför är det av stor vikt att du kan ta dig till Arlanda Flygplats under flexibla tider.

SAS erbjuder, mer än en spännande arbetsplats, möjligheter till vidareutveckling med kompetensförsörjningar och karriärmöjligheter. Det är hög trivsel då SAS arbetar för att öka sammansvetsningen bland kollegor och team och har förmånliga avtal.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av SAS Ground Handling efter genomförd utbildning. Tjänsten är på 75% och du kommer erbjudas en provanställning med chans till förlängning. Det finns mycket goda möjligheter att jobba heltid. Beräknat startdatum är den 19 oktober. Låter tjänsten intressant? Ansök redan idag, intervjuer och urval sker löpande!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är i god fysisk form då arbetet inkluderar många tunga lyft. Du bör vara ansvarstagande, stresstålig och gilla att arbeta i grupp. Du är flexibel och initiativrik med en positiv inställning till förändringar. Då arbetstiderna är varierande är det viktigt att du är en energifylld person oavsett tid på dygnet. Du ska kunna starta 16 november och deltaga i en utbildning som pågår under 4 veckor.

Vi ställer följande grundkrav för tjänsten:
  • Treårig gymnasieexamen (gymnasiebevis krävs)
  • Körkort av minst klass B
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Kunna genomföra ett alkohol- och drogtest utan anmärkningar senare i processen
  • Godkänt belastningsregister från Polisen
  • Det är meriterande om du kar körkort av klass C
- Kunna visa upp intyg och dokument på vad du gjort från 2013
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se