Montörer sökes på heltid till Rosersberg

Montörer sökes på heltid till Rosersberg

Har du erfarenhet av montering eller tycker om att mecka med din bil på fritiden? Är du arbetsvillig, flexibel och vill arbeta på ett växande företag med stora utvecklingsmöjligheter? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu duktiga montörer till vår kund i Rosersberg. Vår kund erbjuder skräddarsydda tiltrotatorer och snabbfästen för grävskopor och grävlastare. De är i en expansiv fas och det finns stora möjligheter till utveckling inom företaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara montering av mekanik och hydrualik. Du plockar enligt en lista de delar du behöver för att sedan enligt anvisningar montera ihop dem. Då alla snabbfästen och tiltrotatorer specialbeställs är det viktigt att vara noggrann i arbetet. Monteringen tar mellan en till fyra timmar.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är måndag till fredag 7-16. Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting men jobba ute hos vår kund i Rosersberg. Urval och intervjuer sker löpande och start är omgående så skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig med Du bör ha ett intresse för teknik, vara arbetsvillig, ansvarstagande och nyfiken på att lära dig nya saker. Vi ser att du är samarbetsvillig, social och framåt. Van att jobba i högt tempo, klara av fysikst arbete och inte vara rädd att ta i där det behövs.

Krav:
  • god verktygsvana, gärna med erfarenhet av montering
  • bo i norra Stockholm
  • goda kunskaper i svenska
- meriterande om du har truckkort
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se