Lagermedarbetare till Rosersberg på heltid

Lagermedarbetare till Rosersberg på heltid

Vill du jobba i rollen som lagermedarbetare på heltid? Har du körkort, tillgång till bil och bor i närheten av Rosersberg? Då är du den vi söker!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi en lagermedarbetare på heltid till vår kund i Rosersberg. I rollen som Lagermedarbetare kommer du att ansvara för ett specifikt arbetsområde hos vår kund och artbetsuppgifterna inkluderar sedvanliga lageruppgifter så som plock och packning, inventering samt lasning och lossning. Det kan förekomma truckkörning därav är det starkt meriterande om du har truckkort med erfarenhet av att köra motviktstruck samt skjutstativtruck (A+B)

I rollen som lagermedarbetare hos vår kund kommer du att vara en del av ett ungt, glatt och engagerat team. Arbetsplatsen har högt i tak och du uppmuntras att komma med ideer och förslag på hur arbetet och arbetsplatsen kan förbättras.

Arbetet är förlagt mån-fre i tre skift: 6-15, 8-17 alternativt 10-19. Då arbetstiderna kan variera är det därför viktigt att du är flexibel som person. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund i Rosersberg. Det finns en stor chans till övertag av kund för dig som gör ett bra jobb!

Detta söker vi:

Vi söker dig som har körkort med tillgång till bil och som kan ta sig till Rosersberg på ett smidigt och effektivt sätt oavsett om det är tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Vi söker dig som har en can-do attityd med en hög arbetsmoral och som inte är rädd för att hugga i. Du bör ha erfarenhet av att jobba i ett fysiskt krävande arbete, gärna med erfarenhet av lagerarbete och/ eller ha jobbat i butik. Vi ser gärna att du är aktiv som person och har en bakgrund inom idrott. Då det kan förekomma truckkörning är det starkt meriterande om du har truckkort med erfarenhet av att köra motviktstruck samt skjutstativtruck (A+B)

För den här tjänsten kräver att du talar och skriver svenska obehindrat. Du är en duktig kommunikatör, tydlig i din kommunikation och öppen för feedback.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan direkt. Vi tillsätter tjänsten så snart vi har hittat rätt kandidat!
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se