Lagerarbetare med truckkort sökes på heltid till Rosersberg

Lagerarbetare med truckkort sökes på heltid till Rosersberg

Vi söker dig som är ute efter ett varierat lagerarbete med stora utvecklingsmöjligheter till ett växande bolag i Rosersberg. Är du en lagspelare, gillar att jobba i högt tempo och lägger vikt vid noggrannhet i arbetet så kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning lagermedarbetare till Rosersberg. Vår kund är verksamma inom mobilbranschen och är idag i en expansiv fas med stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifterna innebär varierande lageruppgifter, du kommer jobba både administrativt och köra truck. Du jobbar självständigt men tillhör ett team och rapporterar till managern för avdelningen. Du gillar att arbeta under viss tidspress och jobbar effektivt med stor noggranhet. Du har en positiv attityd och trivs med att förena individuellt arbete med teamets mål. Du är kvalitetsmedveten och känner stolthet i att det inte bara går fort utan att det du gör blir rätt. Du behärskar svenska, engelska och har avslutat gymnasiet. Du innehar truckkort och har vana att köra truck.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd via StudentConsulting men arbeta hos vår kund i Rosersberg. Arbetstiderna är vanligtvis måndag till fredag under kontorstider, andra tider kan förekomma. Start sker omgående. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig som uppfyller följande krav:
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Pratar och skriver svenska, goda kunskaper i engelska
  • Bor i närheten av Rosersberg
  • Har inga anmärkningar i belastningsregistret
  • Innehar truckkort och erfarenhet av att köra truck
- Van vid excel
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com