Junior returhanterare sökes på heltid till Rosersberg

Junior returhanterare sökes på heltid till Rosersberg

I rollen som returhanterare får du chansen att kombinera lagerjobb med administrativa arbetsuppgifter. Vi söker dig som bor i närheten av Rosersberg, trivs att arbeta i en lagermiljö och som tycker om administrativa arbetsuppgifter, ordning och reda!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi en returhanterare till Rosersberg. Vår kund är verksamma inom mobilbranschen och är idag i en expansiv fas med stora utvecklingsmöjligheter.

I rollen som returhanterare är det din huvudsakliga arbetsuppgift att packa upp, registrera och hantera inkommande returvolymer från företagets 3PL-kunder. Detta är en tjänst som kombinerar lagerarbete med administrativa arbetsuppgifter. Arbetet genomförs inom tydliga ramar och ställer höga krav på en god arbetsstruktur.

Tjänsten är på heltid med start omgående och arbetet är förlagt under kontorstider måndag - fredag.
Detta är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du kommer att bli anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund i Rosersberg. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande!

Detta söker vi:

Vi söker dig som uppfyller följande:
  • Du har en godkänd gymnasieexamen
  • Du bor i närheten av Rosersberg
  • Du har ett tekniskt intresse, gärna inom mobiltelefoni
  • Du söker en tjänst på heltid.
  • Du har en förståelse för det logistiska flödet och grundläggande kunskap inom MS Office.
  • DU talar och skriver svenska obehindrat
Det är också mneriterande om du:
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande tjänst, men det är inte ett krav.
  • Det är även meriternade om du har truckkort.
Vi söker dig som är driven, effektiv och noggrann. Du är kommunikativ och samarbetar väl med andra samtidigt som du tar eget ansvar och är självgående.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com