Ansvarstagande lagermedarbetare sökes på heltid till Rosersberg

Ansvarstagande lagermedarbetare sökes på heltid till Rosersberg

Vi söker dig som är strukturerad och engagerad, som är ute efter ett varierat lagerarbete med stora utvecklingsmöjligheter till ett växande bolag i Rosersberg. Du är en lagspelare och trivs att arbeta i högt tempo samt drivs av att utvecklas.

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning lagermedarbetare till Rosersberg. Vår kund är verksamma inom mobilbranschen och är idag i en expansiv fas med stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifterna innebär att plocka och packa order och andra förekommande arbetsuppgifter på lagret. Du jobbar självständigt men tillhör ett team och rapporterar till managern för avdelningen. Du har förmågan att jobba självständigt och gillar att arbeta under viss tidspress. Du har en positiv attityd och trivs med att förena individuellt arbete med teamets mål. Du är kvalitetsmedveten och känner stolthet i att det inte bara går fort utan att det du gör blir rätt. Du behärskar svenska och har avslutat gymnasiet.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd via StudentConsulting men arbeta hos vår kund i Rosersberg. Arbetstiderna kommer variera mellan 08.00 och 19.00 måndag till fredag, vi ser därför att du är flexibel. Även helgarbete kan föreomma under pikar. Tjänsten har start i maj men urval och intervjuer sker löpande för att hitta rätt kandidat!

Detta söker vi:

Vi söker dig som uppfyller dessa krav:
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Pratar och skriver svenska obehindrat, goda kunskaper i engelska
  • Bor i närheten av Rosersberg
  • Har inga anmärkningar i belastningsregistret
Som person ska du gilla att ta ansvar och har struktur i ditt arbete. Du är en lagspelare som även trivs att jobba självständigt. Vi ser att du har en positiv attityd, hög arbetsmoral och som drivs av utveckling. Du ska kunna vara flexiebl då arbetstiderna varierar.

Har du erfarenhet av att jobba inom lager och Excel är detta starkt meriterande.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com