Administrativ lagermedarbetare med problemlösningsförmåga sökes på heltid

Administrativ lagermedarbetare med problemlösningsförmåga sökes på heltid

Vi söker dig med lagererfarenhet, truckkort och en stor problemlösningsförmåga. Du kommer bland annat fungera som ett stöd till out- och inboundavdelningen där din vardag består av att lösa problem som dyker upp i variation med truckkörning.

Information om uppdraget:

Vår kunds verksamhet expanderar och därmed söker vi en administrativ lagermedarbetare på heltid. I rollen ansvarar du tillsammans med övriga medarbetare inom Warehouse Control för lagerstyrning, lagervård samt stöttning till outbound och inbound.

Arbetet innefattar bl a;
  • Lagerstyrning, frekvenläggning, planering av lagerplatser m.m.
  • Stöd till outbound med wave realeases, nedlyft
  • Utredningar och reklamationshantering
  • Inventeringar
  • Stöd till inbound
  • Uppdatera SOP´s och övriga manualer vid behov
  • Säkerställa att säkerhetsföreskrifter, regler och rutiner efterlevs
  • Framföra höglyftande truck
Du kommer att ha mycket kontakt med övriga avdelningar inom Operations samt arbetar nära managers/teamleaders i effektiviserings- och förbättringsarbeten.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av StudentConsulting men jobba ute hos vår kund i Rosersberg. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda under kontorstider.

Detta söker vi:

För att passa i rollen ser vi att du har kännedom om flöden inom operations. Vi söker dig som är ansvarstagande, har egen drivkraft och initiativförmåga. Du har teamkänsla, god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Krav för den här tjänsten är att du tidigare jobbat i rollen som lagermedarbetare samt innehar truckkort.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag. Intervjuer och urval sker löpande.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 7 dec 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com