Vi söker fler ledsagare till Passagerarservice på Stockholm Arlanda Airport!

Vi söker fler ledsagare till Passagerarservice på Stockholm Arlanda Airport!

Vill du ha ett meningsfullt jobb i en omväxlande arbetsmiljö, där du dagligen får möta nya människor och ge utomordentlig service? På PRM Assistance brinner vi för att assistera och möjliggöra resandet för våra resenärer som behöver extra stöd på flygplatsen.

Dina arbetsuppgifter

Personer med nedsatt rörlighet och funktionsnedsättningar har enligt lag rätt till assistans för att ta sig fram på flygplatsen och detta är vårt ansvar. Våra resenärer har olika utmaningar och behov av hjälp, fysiska som psykiska. Vi ser till att samtliga tar sig till och från flygplanet med den assistans som behövs. Vi hjälper även ensamresande barn på flygplatsen.

I tjänsten ingår fysiskt tunga arbetsuppgifter och arbetsdagarna varierar. Vi är ständigt i rörelse, främst till fots men även med våra fordon. Som medarbetare inom PRM Assistance är du Swedavias ambassadör, du är ansiktet utåt gentemot resenärer och andra aktörer på flygplatsen.

Din profil

Vi söker dig som framför allt har ett engagemang och intresse av att hjälpa människor! Du är lyhörd för vad personer med funktionsnedsättning behöver. Då det i tjänsten förekommer tunga lyft så behöver du ha de fysiska förutsättningarna som krävs för att klara arbetet. Du har ett professionellt servicetänk och du trivs som bäst när arbetstempot växlar. Kombinationen av självledarskap och eget initiativ blandat med samarbete och förmåga att anpassa sig efter situationen är önskvärt för tjänsten.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Har du B-körkort och arbetslivserfarenhet från flygplats eller inom vården är det starkt meriterande. Arbetet innebär skifttjänstgöring då verksamheten har öppet dygnet runt, årets alla dagar. Det är ett krav att du kan ta dig till och från flygplatsen under dygnets alla timmar.

Att arbeta på Swedavia

Vi är alltid vakna, dygnet runt, årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

På Passenger Services får du arbeta i en kundanpassad och flexibel verksamhet som jobbar för att på bästa sätt kunna möta och ge service i världsklass åt flygplatsens resenärer och övriga kunder.

På vår hemsida: swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Anställningsform: Tillsvidareanställning på 75%

Tillträdesdatum: November/December 2022

Placeringsort: Stockholm Arlanda

Vid frågor kontakta någon av avdelningens teamchefer:

Conny Engblom: conny.engblom@swedavia.se

Richard Almgren: richard.almgren@swedavia.se

Pehr Andersson: pehr.andersson@swedavia.se

Om du går vidare i processen kommer du bli inbjuden till en praktisk dag i oktober. På den praktiska dagen får du bland annat komma och se verksamheten på nära håll, träffa avdelningens chef samt göra lyft- och drogtest.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar. Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på: https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Välkommen med din ansökan senast 28 augusti 2022!
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid
Rekrytering hanteras av Swedavia
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.