Teletekniker - svagströmssystem till Stockholm Arlanda Airport

Teletekniker - svagströmssystem till Stockholm Arlanda Airport

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Facility Services har uppdraget att underhålla och utveckla infrastrukturen på Stockholm Arlanda Airport och därigenom leverera funktion, kapacitet och tillgänglighet till våra resenärer. Flygplatsen står inför stora utbyggnadsplaner de närmaste 30 åren för att långsiktigt säkra Sveriges internationella tillgänglighet.

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker är ditt huvudsakliga uppdrag att arbete med tekniskt underhåll (akut och förebyggande) för de system som avdelningen är ansvariga för, bland annat Snabbtelefonsystemet, antennanläggningen, klockanläggning, 24V försörjningssystem, spridningsnät koppar/fiber, brandlarm, div larm och signalsystem.

Vi arbetar själva, i team eller tillsammans med våra under-entreprenörer. För de arbeten som läggs ut på någon av våra entreprenörer kan du få agera uppdragsledare. Vi arbetar efter underhållsplaner upprättade av våra underhållsingenjörer i det arbetsorderstödjande systemet IFS.

Din profil

Vi söker dig med bred erfarenhet inom svagströmssystem. Du har troligen en bakgrund som tekniker från larm- eller intercombranschen. Du är van att arbeta i "teknikrum" och vet hur du kopplar i svagström/tele ställ. Vi dokumenterar vårt arbete i systemet Elkoda. Du är också van att arbeta enligt processer och rutiner och du förstår att din del bidrar till helheten och att du delar med dig av din kompetens. Tjänsten kräver B-körkort.

Vi förutsätter att du som person är engagerad och initiativrik och har förmåga att skapa goda relationer inom organisationen samt med leverantörer och kunder. Du trivs som problemlösare där du hellre ser en lösning än ett problem och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en fartfylld miljö. På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På www.swedavia.se/ledigajobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på http://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/sakerhetsprovning.html

Tjänsten är tillsvidareanställning med placering Stockholm Arlanda.

Välkommen med din ansökan senast 5 november 2019
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 5 nov 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavia äger, driver och utvecklar det nationella basutbudet av flygplatser i Sverige. De tio flygplatserna bildar ett system som knyter samman Sverige - och Sverige med världen. Swedavia är världsledande inom klimatarbete och arbetar aktivt för en hållbar framtid. Swedavia är ISO 14001 och ISO 50001 certifierade. Under 2017 reste totalt 41,9 miljoner passagerare till och från Swedavias flygplatser.