Swedavia söker Teknisk Koordinator till Stockholm Arlanda

Swedavia söker Teknisk Koordinator till Stockholm Arlanda

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våraflygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Arlanda Airport Operations Center (APOC) har som uppdrag att leda och koordinera den operativa verksamheten på Stockholm Arlanda Airport. Uppdraget innefattar planering, genomförande och uppföljning av hela flygplatsens operativa verksamhet med fokus på våra prioriteringar säkerhet, punktlighet och service.

Felanmälan är en av flera funktioner inom APOC som tar emot och hanterar felanmälningar gällande flygplatsens infrastruktur. Funktionen är en viktig del i flygplatsens arbete för att kunna definiera tillgänglig kapacitet samt prioritera åtgärder utifrån operativ påverkan.

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk koordinator har du ansvaret för att ta emot, registrera, samordna, prioritera och koordinera alla åtgärder för att upprätthålla de tekniska funktionerna och att övervaka tekniska system på flygplatsen. Nattetid sköter du även högtalarutropen på Arlanda. Du kommer att ha en viktig roll genom att du har många interna och externa kontakter på flygplatsen.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta med service och teknik, gärna via telefon. För att lyckas i rollen behöver du vara välorganiserad, till viss del analytisk och ha förmågan att ta initiativ, prioritera och anpassa dig efter förändrade situationer. Tjänsten kräver en hög säkerhetsmedvetenhet, datorvana och ett tydligt teknikintresse eftersom vår verksamhet i synnerhet arbetar med felanmälningar till tekniska verksamheter på Arlanda.

För att kunna ge våra kunder bästa tänkbara service är det viktigt att du behärskar såväl svenska som engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande. Som person är du kommunikativ och trivs lika bra med att arbeta i grupp som att självständigt utföra dina uppgifter.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda en betydelsefull och utvecklande tjänst inom en enhet som genomsyras av hög professionalism, öppet arbetsklimat och starkt affärsfokus. På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På www.swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos

Anställning och kontakt

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

Anställningen är en tillsvidareanställning. Placeringsort: Stockholm Arlanda Airport.

Välkommen med din ansökan senast 24 oktober 2019

Då vi intervjuar fortlöpande är det viktigt att du ansöker så snart som möjligt.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Administration, Koordinator, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Swedavia
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 24 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavia äger, driver och utvecklar det nationella basutbudet av flygplatser i Sverige. De tio flygplatserna bildar ett system som knyter samman Sverige - och Sverige med världen. Swedavia är världsledande inom klimatarbete och arbetar aktivt för en hållbar framtid. Swedavia är ISO 14001 och ISO 50001 certifierade. Under 2017 reste totalt 41,9 miljoner passagerare till och från Swedavias flygplatser.