Service Delivery Manager Workplace till Swedavia

Service Delivery Manager Workplace till Swedavia

Brinner du för förändringsarbete och har ett genuint intresse för IT, teknik och tjänsteförvaltning?

Vi söker nu en Service Delivery Manager till Workplace Client Platform & Application på Swedavia. I din roll har du end-to-end ansvar för dina tjänster och säkerställer rätt värde till rätt kostnad och rätt kvalitet.

Du erbjuds en utvecklande roll på en omväxlande arbetsplats där du är en viktig del i vårt arbete med genomförandet av större pågående förändringar inom Swedavia.

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med verksamheten utarbetas och genomförs tjänsternas utvecklingsplaner och tillsammans med våra leverantörer och partners säkerställs den löpande leveransen. Du som SDM säkerställer regelefterlevnad, säkerhet, tekniskdokumentation, användardokumentation, uppföljning av leverantörer och budget.

I rollen som SDM Client Platform & Application Services ingår även att säkerställa driften och livscykelhantering av Swedavias plattformar för digitala samarbetsverktyg för slutanvändare som verkar i en hybrid miljö. Du agerar även som objektspecialist inom dina områden.

Din profil

Du har eftergymnasial utbildning inom aktuellt område eller motsvarande samt erfarenhet från leverantörsstyrning, projektledning och systemkoordinering. Vi ser även att du har erfarenhet av att arbeta i Microsofts miljöer, System Center Configuration Manager, Azure/Intune och Windows 10 i Enterprise-miljö samt Windows 10 policyhantering. Meriterande med erfarenhet av andra EMM och MDM verktyg. Vidare har du mycket goda kunskaper och erfarenhet av arbete med Microsoft Office 365.

För att kommunicera med resterande av Swedavias avdelningar behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Som person behöver du vara kommunikativ och social samtidigt som du är strukturerad, noggrann och initiativrik. Du är även van att arbeta självständigt samt bekväm med att ta beslut.

Att arbeta på Swedavia

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

På vår hemsida: Jobba hos oss Om Swedavia kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Anställningsform: Heltid tillsvidare

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Stockholm Arlanda

Vid frågor kontakta: Lena Thorén Chef IT Arbetsplats lena.thoren@swedavia.se 073-867 7405

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar. Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på: https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Välkommen med din ansökan senast den 21 augusti! Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Swedavia
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.