Säljkoordinator till Swedavia Reklam

Säljkoordinator till Swedavia Reklam

Vi söker en välorganiserad säljkoordinator som är redo för en rolig och utvecklande tjänst på Swedavia!

Medielandskapet ritas om, kunder och konsumenter förändrar sitt köpbeteende och sina mediavanor. Flygplatsen har utvecklats till en attraktiv arena för kommunikation och dialog med resenärer. Det innebär att fler och fler företag väljer att kommunicera med beslutsfattare på just flygplatsen. Swedavias reklamteam har vuxit stadigt under de senaste åren och volymen ökar i takt med att företag och organisationer identifierar att deras målgrupp frekvent besöker flygplatsen.

Vi erbjuder dig en roll där du ständigt kommer att utvecklas och där du är med och formar din roll utifrån teamets behov. Låter det intressant? Tveka då inte att söka!

Dina arbetsuppgifter

Som säljkoordinator har du en omväxlande roll där du ansvarar för det administrativa arbetet så som avtalshantering men tar även fram faktureringsunderlag till vår ekonomiavdelning i Norrköping. Du tar fram statistik samt olika rapporter, exempelvis trafikstatistik och försäljningsresultat som redovisas både internt och externt. Vidare tar du fram säljmaterial och säkerställer att kampanjer kommer upp och ner i tid genom att ha dialog med respektive ansvarig på flygplatserna. Du ser även till att våra partners och flygplatserna har rätt information för att kunna ta emot och utföra mottagandet av reklam.

I rollen ingår även ansvar för att vårt CMS system som styr våra digitala skärmar, både gällande vad som visas samt att utveckla användandet av själva systemet.

Din profil

Vi söker dig som har några års relevant arbetslivserfarenhet och har arbetat med att hantera event, avtalshantering samt administration. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot produktionsledning, sälj och marknadsföring samt eventutbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du har god vana av Officepaketet och har god kunskap av InDesign, bildhanteringsprogram samt CRM-verktyg.

Som person är du välorganiserad och planerar din tid effektivt. Du är stresstålig och reagerar bra på förändringar samt har förmåga att identifiera och lösa problem. Du bidrar till en stark teamkänsla samt har ett har ett positivt synsätt. Vi ser även att du tycker om att utvecklas i din roll och ser möjligheter att bidra till framtidens reklamteam.

Att arbeta på Swedavia

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Anställning och kontakt

Anställningsform: Tillsvidare, heltid

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Stockholm Arlanda

Vid frågor kontakta: Christer Skeppner Försäljningschef Airport Advertising, 010-109 06 12, christer.skeppner@swedavia.se

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar. Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på: https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

Välkommen med din ansökan senast den 31 maj! Urval sker löpande.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Administration, Koordinator, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Swedavia
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.