Personalpool medarbetare till Kundservice på Stockholm Arlanda Airport

Personalpool medarbetare till Kundservice på Stockholm Arlanda Airport

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Kundservice är en kundanpassad och flexibel verksamhet som arbetar för att på bästa sätt kunna möta och ge service i världsklass åt flygplatsens resenärer och övriga kunder. Som poolmedarbetare tillhör du vår interna personalpool, PoolARN, som hjälper övriga verksamheter med bemanning och uppdragen kan variera från dag till dag.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som poolmedarbetare är ingen dag den andra lik. Dina arbetsuppgifter kommer att variera efter verksamhetens behov. Du kommer arbeta inom ett flertal olika arbetsområden och det är därför det viktigt att du trivs med att ha ett flexibelt och omväxlande arbete.

Just nu behöver vi medarbetare som kommer att arbeta i följande roller:

Information: Här ger du flygplats- och turistinformation till resenärer och andra kunder vid våra informationsdiskar. Du arbetar också med försäljning av marktransportbiljetter och informationshantering av olika turistaktiviteter. I rollen har du nära kundkontakt vilket ställer höga krav på att alltid hålla en hög servicenivå och vara en god representant för Swedavia.

Terminalvärdar och Queue managment värdar: Här tillhandahåller du flygplatsinformation till resenärer och besökare i våra terminaler. Du ansvarar även för att hålla ordning i alla våra publika utrymmen genom att styra upp köer i terminalerna, förbättra flöden och därmed höja kundnöjdhet och framkomlighet i terminalsystemet.

Contact Center, Central Kundtjänst Angöring (CKA): Här arbetar du med att hjälpa, felsöka och åtgärda orsakerna till frågor från våra parkeringskunder och parkeringstekniker. Här besvarar du frågor från samtliga av Swedavias flygplatser.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av servicearbete och en vana att ge professionell service och att alltid arbeta utifrån vad som är bäst för kunden. Då du kommer arbeta inom ett flertal olika arbetsområden är det viktigt att du motiveras av att ha ett flexibelt och omväxlande arbete. Vi ser att du har lätt för att anpassa dig till nya situationer, eftersom du kommer att jobba inom olika avdelningar och med många olika kollegor. Som person är du strukturerad och noggrann och trivs med eget ansvar.

För att kunna ge våra kunder bästa tänkbara service är det viktigt att du talar såväl svenska som engelska. Andra språkkunskaper är meriterande. Erfarenhet från arbete i rollerna i arbetsbeskrivningen ovan är meriterande, alternativt om du på annat sätt har fått en god kännedom om flygplatsen. Det är också meriterande om du har utbildning inom turism eller annan serviceutbildning. Vid behov kommer du introduceras till tjänsten genom kompletterande utbildning. B-körkort är meriterande.

Vi erbjuder
På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss. För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

Anställning och kontakt
Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

Vi söker nu personer för både tillsvidare- och visstidsanställningar och med placering på Stockholm Arlanda Airport. Arbetet innebär skifttjänstgöring och ställer krav på att du har möjlighet att ta dig till och från Arlanda på dygnets alla tider. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast den 26 april 2019.
Mer info

Om arbetsgivaren

Swedavia äger, driver och utvecklar det nationella basutbudet av flygplatser i Sverige. De tio flygplatserna bildar ett system som knyter samman Sverige - och Sverige med världen. Swedavia är världsledande inom klimatarbete och arbetar aktivt för en hållbar framtid. Swedavia är ISO 14001 och ISO 50001 certifierade. Under 2017 reste totalt 41,9 miljoner passagerare till och från Swedavias flygplatser.