Operativ inköpare till Stockholm Arlanda Airport

Operativ inköpare till Stockholm Arlanda Airport

Vi behöver nu utöka vårt härliga Inköpsteam med en noggrann operativ inköpare som vill arbeta i en omväxlande och utvecklande arbetsmiljö med många sociala kontaktytor!

Dina arbetsuppgifter

Som operativ inköpare kommer du främst arbeta med orderläggning i IFS 10. Du kommer även att ansvara för mindre direktupphandlingar under 100 000 SEK samt agera support till beställare kring beställningsprocessen.

Ditt uppdrag kommer att innebära många kontakter i vår verksamhet och med våra leverantörer. En stor del av arbetet innebär att stötta våra interna beställare. Du kommer att ansvara för att självständigt genomföra dina arbetsuppgifter, med stöd av kollegor och ledare. Alla våra medarbetare förväntas bidra med att utveckla och förbättra våra processer och arbetssätt.

Din profil

Du bör ha eftergymnasial utbildning med inriktning mot inköp eller ekonomi. Vi ser även att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det även bra att ha goda kunskaper i Excel och erfarenheter av digitala plattformar för inköp.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi ser gärna att du är självgående och initiativtagande som person. Du är noggrann, detaljfokuseras och klarar av att ha flera saker på gång samtidigt. Du trivs med att arbeta med administrativa uppgifter.

I en mångfacetterad och föränderlig miljö med många intressenter är din förmåga att kommunicera och hantera relationer viktig. Du behöver därför ha goda kunskaper i svenska samt engelska i tal och skrift.

Att arbeta på Swedavia

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

På vår hemsida: Jobba hos oss Om Swedavia kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Anställningsform: Visstid ca 12 månader, heltid

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Stockholm Arlanda

Kontaktuppgifter: Erika Tumegård Göjeryd, Chef Inköpsstöd, erika.gojeryd@swedavia.se 0733642058

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar. Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på: https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Välkommen med din ansökan senast den 13 oktober. Urval sker löpande, så vänta inte med att söka. Vi ser fram emot att få just din ansökan.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Swedavia
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 13 okt 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.