Komforttekniker värme, kyla och ventilation till Swedavia Energi AB, Stockholm Arlanda Airport

Komforttekniker värme, kyla och ventilation till Swedavia Energi AB, Stockholm Arlanda Airport

Swedavia Energi AB är ett företag inom Swedaviakoncernen som erbjuder trygga, effektiva och miljöanpassade energileveranser och energitjänster till alla aktörer på Swedavias flygplatser. Med ett stort engagemang och hög kompetens söker vi, i samarbete med våra kunder, de långsiktigt bästa energilösningarna. Komfortenheten, som är en del av Swedavia Energi, består av tre ingenjörer och fem komforttekniker. För att förstärka enheten söker vi nu en kollega till Stockholm Arlanda Airport.

Dina arbetsuppgifter
Som Komforttekniker är du ansvarig för drift, underhåll och utveckling av anläggningar för energiproduktion och komfort (värme, kyla, ventilation) med syfte att leverera färdigt klimat i terminaler och övriga byggnader. Du arbetar även aktivt med energibesparing och kostnadseffektivisering inom ditt ansvarsområde. Du samarbetar inom Komfortenheten för att upprätthålla funktionsansvar för samtliga våra ansvarsområden. Du kommer att vara våra kunders dagliga kontakt och därigenom aktivt verka för att utveckla relationer och dialogen med våra kunder. Befattningen omfattas av beredskap för energiproduktions- och komfortanläggningar.

Din profil
Du som söker har erfarenhet av drift, underhåll och utveckling av energiproduktions- och komfortanläggningar. Du har sannolikt även kunskaper inom el, styr- och övervakning, driftoptimering och energieffektivisering i byggnader. Du har god datorvana inom såväl Office-paketet, affärssystem som styr- och övervakningssystem. B-körkort är ett krav.

Som person är du kundfokuserad med ett genuint intresse för att både behålla och skapa nya relationer. Du är målinriktad, engagerad, kommunikativ och självgående. Du har förmåga att alltid slutföra det du påbörjat och brinner för att utvecklas. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och är bra på att snabbt komma in i nya sammanhang.

Vi erbjuder
På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På www.swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Vi ligger också i absolut framkant vad det gäller energieffektivisering och anläggningsutveckling i fastigheter och innehar den högsta ACA klimatackrediteringsnivån (neutralitet). Du kommer till en verksamhet där långsiktig planering är en självklarhet!

Anställning och kontakt
Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här: www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/sakerhetsprovning.html .

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering Stockholm Arlanda.

Välkommen med din ansökan senast den 9 december 2018.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Swedavia
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 9 dec (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavia äger, driver och utvecklar det nationella basutbudet av flygplatser i Sverige. De tio flygplatserna bildar ett system som knyter samman Sverige - och Sverige med världen. Swedavia är världsledande inom klimatarbete och arbetar aktivt för en hållbar framtid. Swedavia är ISO 14001 och ISO 50001 certifierade. Under 2017 reste totalt 41,9 miljoner passagerare till och från Swedavias flygplatser.