Drifttekniker vintersäsong 2021/2022 till Stockholm Arlanda Airport

Drifttekniker vintersäsong 2021/2022 till Stockholm Arlanda Airport

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Stockholm Arlanda Airport har god beredskap för snö och är en av de bästa i världen på att röja snö! Inför kommande vintersäsong söker vi nu drifttekniker som tillsammans med vår ordinarie personal kommer att arbeta för att flygplan ska kunna starta, landa och taxa på ett säkert sätt på vår flygplats.

Vi erbjuder ett omväxlande och roligt arbete där du under vinterhalvåret tillsammans med dina kollegor spelar en viktig roll för hur vår flygplast uppfattas av våra kunder och resenärer.

Dina arbetsuppgifter

Som vintersäsongsanställd drifttekniker har du en mängd olika arbetsuppgifter. Din huvuduppgift är att se till att landningsbanor, taxibanor och uppställningsplatser för flygplan röjs fria från snö.

Arbetet är varierande liksom vädret och vid barmark inriktas arbetet bland annat på renhållning, underhåll och drift av flygplatsen. Yrkesområdet är brett och det finns möjligheter till att ständigt lära sig nya saker då vår maskinpark är stor och innehåller ett flertal olika typer av moderna maskiner.

Din profil

Vi söker dig som har körkort med C-behörighet och god körvana av olika arbetsfordon. Som person är du en flexibel teamspelare som gärna arbetar i grupp men som också trivs med självständigt arbete. Det är meriterande om du har Yrkesförarbevis (YKB) och/eller tidigare erfarenhet av snöröjning, fastighetsservice, byggnationer, sanering, el, asfalt, vägarbete, anläggning, entreprenad och/eller VVS.

Tjänsten innebär skifttjänstgöring (kvällar, helger och storhelger) med kompletterande beredskapspass. Du bör därför bo i Arlandas närområde med maximalt två timmars inställelsetid.

Att arbeta på Swedavia

Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med flera olika arbetsuppgifter på en unik och spännande arbetsplats! På våra flygplatser möter vi hela världen. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Anställningsform: Säsongsanställning period vintersäsongen 2021/2022

Tillträdesdatum: Oktober 2021

Placeringsort: Stockholm Arlanda

Kontaktuppgifter: Jenny Krona, Bemanningskoordinator Fältavdelning Arlanda, telefonnummer: 010-109 14 31.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på: https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Välkommen med din ansökan senast 15 augusti 2021!
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Swedavia
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 25 juli 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavia äger, driver och utvecklar det nationella basutbudet av flygplatser i Sverige. De tio flygplatserna bildar ett system som knyter samman Sverige - och Sverige med världen. Swedavia är världsledande inom klimatarbete och arbetar aktivt för en hållbar framtid. Swedavia är ISO 14001 och ISO 50001 certifierade. Under 2017 reste totalt 41,9 miljoner passagerare till och från Swedavias flygplatser.