Drifttekniker vintersäsong 2019/2020 till Stockholm Arlanda Airport

Drifttekniker vintersäsong 2019/2020 till Stockholm Arlanda Airport

Stockholm
Arlanda Airport har god beredskap för snö och är en av de bästa i världen på att röja snö! Inför kommande vintersäsong söker vi nu drifttekniker som tillsammans med vår ordinarie personal kommer att arbeta för att flygplan ska kunna starta, landa och taxa på ett säkert sätt på vår flygplats.

Dina arbetsuppgifter
Som
vintersäsongsanställd drifttekniker har du en mängd olika arbetsuppgifter. Din huvuduppgift är att se till att landningsbanor, taxibanor och uppställningsplatser för flygplan röjs fria från snö.

Arbetet är varierande liksom vädret och vid barmark inriktas arbetet bland annat på renhållning, underhåll och drift av flygplatsen. Yrkesområdet är brett och det finns möjligheter till att ständigt lära sig nya saker då vår maskinpark är stor och innehåller ett flertal olika typer av moderna maskiner.

Din profil
Vi söker dig
som har körkort med C-behörighet och god körvana av olika arbetsfordon. Som person är du en flexibel teamspelare som gärna arbetar i grupp men som också trivs med självständigt arbete. Det är meriterande om du har Yrkesförarbevis
(YKB) och/eller tidigare erfarenhet av snöröjning, fastighetsservice, byggnationer, sanering, el, asfalt, vägarbete, anläggning, entreprenad och/eller VVS.

Tjänsten innebär skifttjänstgöring (kvällar, helger och storhelger) med kompletterande beredskapspass. Du bör därför bo i Arlandas närområde med maximalt två timmars inställelsetid.

Vi erbjuder
Att arbeta som
drifttekniker hos oss under vinterhalvåret innebär att du tillsammans med dina kollegor spelar en viktig roll för hur vår flygplats uppfattas av våra kunder och resenärer. På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På www.swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss. För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

Anställning och kontakt
Säkerhet har
hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html.

Tjänsten innebär säsongsanställning med start i början av oktober. Placering Stockholm Arlanda.

Välkommen med din ansökan senast den 30 juli 2019
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 30 juli 2019 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavia äger, driver och utvecklar det nationella basutbudet av flygplatser i Sverige. De tio flygplatserna bildar ett system som knyter samman Sverige - och Sverige med världen. Swedavia är världsledande inom klimatarbete och arbetar aktivt för en hållbar framtid. Swedavia är ISO 14001 och ISO 50001 certifierade. Under 2017 reste totalt 41,9 miljoner passagerare till och från Swedavias flygplatser.