Drifttekniker till Bagagegruppen Stockholm Arlanda Airport

Drifttekniker till Bagagegruppen Stockholm Arlanda Airport

Vi
är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar.
Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser

Gruppen Bagage underhåll, utför tekniskt underhåll i samtliga bagageanläggningar på Arlanda.

Vi söker nu två drifttekniker till Bagagegruppen.

Dina arbetsuppgifter

Som
drifttekniker är ditt huvudsakliga uppdrag att arbeta med tekniskt underhåll i våra bagageanläggningar. Bland arbetsuppgifterna ingår förebyggande- och periodisktunderhåll, förbättringsarbete, akut felavhjälpning/felsökning.

I arbetet med våra bagageanläggningar kommer du kontakt med Elinstallationer, IT,
Styrsystem, Mekanik, och Pneumatik. Kontaktytorna i tjänsten är bland annat: planerare/beredare, drift- och processoperatörer.

Din profil

Vi
söker dig som har gymnasiekompetens eller motsvarande kunskaper, teknisk inriktning inom exempelvis mekanik, El, PLC styr- och reglerteknik. Som person är du initiativrik, serviceinriktad och flexibel. Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta, arbeta självständigt och fatta egna beslut.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av tekniskt underhåll av större system inom processindustrin. Om du har El-behörighet är det meriterande. B-körkort samt kunskaper i engelska är ett krav. Tjänsten innebär skifttjänstgöring

Vi erbjuder

På våra
flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag.

På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Säkerhet har
hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

Tjänsterna
är en tillsvidaretjänst med placering på Stockholm Arlanda Airport.

Välkommen med din ansökan senast 31 augusti 2019. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Swedavia
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavia äger, driver och utvecklar det nationella basutbudet av flygplatser i Sverige. De tio flygplatserna bildar ett system som knyter samman Sverige - och Sverige med världen. Swedavia är världsledande inom klimatarbete och arbetar aktivt för en hållbar framtid. Swedavia är ISO 14001 och ISO 50001 certifierade. Under 2017 reste totalt 41,9 miljoner passagerare till och från Swedavias flygplatser.