Drifttekniker VA till Stockholm Arlanda Airport

Drifttekniker VA till Stockholm Arlanda Airport

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Avdelningen Airside Operations har uppdraget att ansvara för den flygoperativa processen på Stockholm Arlanda Airport. VA-enheten har ansvar för all VA, avfallshantering, flygbränsle- och tunnelsystem på flygplatsen.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som drifttekniker innebär att du både självständigt och i samarbete med övrig personal driftar, underhåller och utvecklar våra tekniska anläggningar, bestående av VA-, avisning- och hydrantsystem (flygbränslesystem). Vidare innefattar arbetsuppgifterna även att som kontaktperson representera VA-enheten gentemot övriga aktörer och projekt på flygplatsen. Din arbetsinsats är en viktig del i vårt arbete med att bidra till att säkerställa vattenleveranser, slå vakt om vattenresurser för framtida generationer samt generera nöjda kunder och resenärer på flygplatsen.

Din profil

Vi söker dig som är allmänt teknisk kunnig med viss kunskap inom VA-området. För att du ska trivas i tjänsten som drifttekniker ser vi gärna att du gillar problemlösning, är van att ta egna initiativ och är självgående. Du har lätt för att samarbeta med andra, har ett affärsmässigt och kundorienterat fokus och ett helhetstänk i ditt arbete. B-körkort är ett krav då du kommer att jobba över hela flygplatsen.

Vi erbjuder

Genom öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte får du möjlighet att påverka utformningen av framtidens hållbara infrastrukturlösningar på vår flygplats. En blandning av rutinuppgifter med utvecklings- och förbättringsarbete.

På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På www.swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss. För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

Anställning

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här: http://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/sakerhetsprovning.html Tjänsten är en tillsvidareanställning. I tjänsten ingår beredskap var 5:e vecka. Placeringsort Stockholm Arlanda Airport.

Välkommen med din ansökan senast 22 november 2019. Vi tillämpar löpande urval.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavia äger, driver och utvecklar det nationella basutbudet av flygplatser i Sverige. De tio flygplatserna bildar ett system som knyter samman Sverige - och Sverige med världen. Swedavia är världsledande inom klimatarbete och arbetar aktivt för en hållbar framtid. Swedavia är ISO 14001 och ISO 50001 certifierade. Under 2017 reste totalt 41,9 miljoner passagerare till och från Swedavias flygplatser.