Bussförare till Stockholm Arlanda Airport

Bussförare till Stockholm Arlanda Airport

Busservice utför busstransporter för flygresenärer, flygbesättningar och personal på Stockholm Arlanda Airport. Enheten har 30 bussar, kör tre olika busslinjer på flygplatsområdet och utför ca 60 000 uppdrag per år på inne på flygplatsområdet Airside. Enheten består idag av ca 90 bussförare, tre teamchefer och en gruppchef. Nu söker vi medarbetare till tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning.

Dina arbetsuppgifter
Som bussförare på Swedavia utför du busstransporter för passagerare, besättningar, personal och kunder. Du är en viktig del av flygplatsens fortsatta arbete med kundnöjdhet där du är en serviceambassadör åt flygplatsen och dess kunder. Du har en hög servicenivå och du erbjuder våra kunder en lugn och säker bussresa. I arbetet ingår det förutom körning även bussvård såsom tankning, tvättning och städning av bussarna. Arbetet innebär treskifttjänstgöring.

Din profil
Vi söker dig som har D-körkort och YKB-utbildning samt några års erfarenhet av busskörning. Det är meriterande du har C kort. För att trivas i rollen som busschaufför hos oss på Swedavia är det viktigt att du trivs med att arbeta med service och personliga möten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom andra serviceorganisationer. För att ge våra resenärer den bästa tänkbara service måste du kunna kommunicera muntligen på svenska och engelska. Som person har du en positiv attityd och ett flexibelt förhållningssätt såväl mot kollegor som mot kunder. Du agerar affärsmässigt, kundorienterat och ansvarstagande vilket även avspeglas i din körstil.

Vi erbjuder
I denna tjänst får du en stor möjligheten att påverka våra resenärers upplevelse av flygplatsen och sin resa. Tjänsten innebär även att du i din roll bidrar till att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten.
På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt
Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på http://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/sakerhetsprovning.html. Vi söker nya medarbetare till tillsvidareanställningar, intermittentanställda (timmisar) med placeringsort Stockholm-Arlanda. Vid frågor kontakta Marit Andersen 076- 72
13376 eller Tommy Nilsson på 072- 17 09511.

Välkommen med din ansökan senast 23 november 2018.
Mer info
Kontaktperson Marit Andersen
Telefon 076-72 13376
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Swedavia
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 23 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavia äger, driver och utvecklar det nationella basutbudet av flygplatser i Sverige. De tio flygplatserna bildar ett system som knyter samman Sverige - och Sverige med världen. Swedavia är världsledande inom klimatarbete och arbetar aktivt för en hållbar framtid. Swedavia är ISO 14001 och ISO 50001 certifierade. Under 2017 reste totalt 41,9 miljoner passagerare till och från Swedavias flygplatser.