Airport Officer VIP-koordinatorer till Stockholm Arlanda Airport

Airport Officer VIP-koordinatorer till Stockholm Arlanda Airport

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Nu söker vi Airport Officer VIP-koordinatorer för intermittent anställning (timanställning) till vårt team.

Dina arbetsuppgifter

Arlanda VIP Service har till uppgift att boka och genomföra VIP-service på flygplatsen för inkommande och avresande gäster. Våra gäster representeras av såväl det officiella Sverige som privatpersoner och näringsliv. Arlanda VIP Service arrangerar också vigslar på flygplatsen samt VIP-hantering för större resesällskap.

Att arbeta som Airport Officer VIP-koordinator innebär att ansvara för planering och genomförande av VIP-service för ankommande och avresande gäster. Fokus läggs på planering och genomförande samt att administrera bokningar för uppdrag inom tjänstegrenen.

Din profil

Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens inom event, turism eller försäljning. Du har flerårig erfarenhet från servicebranschen och har dokumenterad erfarenhet av att driva större arrangemang. God dataerfarenhet och kunskap i MS Office är ett krav och du har lätt för att lära dig nya system. Tjänsten kräver också goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Har du ytterligare språkkunskaper är det meriterande.

Tjänsten kräver B-körkort och då tjänsten innebär nattjänstgöring bör du även ha tillgång till egen bil för att kunna ta dig till arbetet på dygnets alla timmar. Flygplatskännedom är meriterande.

För att trivas i rollen som Airport Officer VIP-koordinator har du ett utvecklat affärsmässigt tänk och är ansvarstagande och kundorienterad i det arbete som du utför. Du förstår att varje uppdrag och affär är unik och jobbar därför utifrån målsättningen att uppnå hög kundnöjdhet och god lönsamhet. Du är strukturerad och organiserad och har god planerings- och organisationsförmåga. I och med att tjänsten innebär mycket kontakt med såväl interna som externa kunder krävs god kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga.

Du är flexibel vilket innebär att du kan anpassa arbetstid efter verksamhetens behov.

Vi erbjuder

På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

Tjänsten är en intermittent anställning (timanställning) vilket innebär att du kommer arbeta vid behov, antingen för att täcka upp för befintlig personal eller när det är extra högt tryck på VIP-service. Arbetet innebär skifttjänstgöring, då verksamheten har öppet dygnet runt, årets alla dagar. Det är ett krav att du kan ta dig till och från flygplatsen under dygnets alla timmar.

Välkommen med din ansökan senast den 29 november 2019.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Resebyrå & Turism, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavia äger, driver och utvecklar det nationella basutbudet av flygplatser i Sverige. De tio flygplatserna bildar ett system som knyter samman Sverige - och Sverige med världen. Swedavia är världsledande inom klimatarbete och arbetar aktivt för en hållbar framtid. Swedavia är ISO 14001 och ISO 50001 certifierade. Under 2017 reste totalt 41,9 miljoner passagerare till och från Swedavias flygplatser.