Säljkoordinator / Sales coordinator

Säljkoordinator / Sales coordinator

Steelwrist är idag den snabbast växande tillverkaren av tiltrotatorer och snabbfästen i världen. Vårt mål är att vara "Bäst i världen på att utveckla, tillverka och sälja redskap som ökar grävmaskiners effektivitet".

Skulle du beskriva dig själv som en kommunikativ och strukturerad person som vill jobba i ett snabbväxande företag i högt tempo? Har du tidigare erfarenhet av kundsupport, planering eller orderhantering? Är du på jakt efter en roll med varierade arbetsuppgifter där du är länken mellan företagets kunder, försäljnings-, utvecklings- och produktionsavdelning? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som säljkoordinator sköter du kontakt med säljare, kunder och agenter via e-post och telefon. Du arbetar i ett team som handlägger, konfigureraroch leveranstidskontrollerar kundordrar samt säkerställer att frakter till kund sker på effektivt sätt.

I nära samarbete med produktionsavdelningen ser du till att kunders önskemål uppfylls gällande kundspecifika krav och leveranstider.

Du ansvarar för att dagligen handlägga kundorder, kommunicera leveranstid till kunder och säljare samt omplanera leveranser vid eventuell störning. Du kommer också mäta och följa upp resultat.

För att bli framgångsrik i rollen krävs en god kommunikativ förmåga där du förväntas att dela information med olika avdelningar samt säkerställa en god leverans till kund. Arbetet kräver ett nära samarbete med personal från försäljning, ekonomi, utveckling, produktion och lager. Vidare innebär arbetet att delta i kontinuerliga förbättringsarbeten för processer som rör avdelningen.

Personlighet:

Som person är du social och positiv med en god samarbetsförmåga. Du trivs i en internationell miljö och i ett bolag med klara ambitioner att växa och med alla utmaningar detta innebär. Du är en resultatinriktad genomförare som på ett engagerat sätt driver de arbetsuppgifter som ligger på ditt bord. Du kommer att arbeta under eget ansvar, både självständigt och i team, därför är laganda och initiativförmåga viktiga egenskaper.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bakgrund och meriterande arbetslivserfarenhet:

Vi ser att du är en tekniskt intresserad, noggrann och drivande person. Du har förståelse för industriell tillverkning, god datorvana och erfarenhet av att arbeta i affärssystem (meriterande Monitor ERP). Att ständigt förbättra och att lösa problem är något som driver dig. Vidare har du har goda färdigheter i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du erbjuds

Du erbjuds ett kul och utvecklande arbete med engagerade och kunniga medarbetare i ett framgångsrikt företag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 jan (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Steelwrist AB's business idéa is to develop, manufacture and sell tiltrotators, quick couplers, accessories and attachments for excavators and backhoe loaders.

Steelwrist AB's goal is to be the "best in the world to develop, manufacture and sell equipment that increases efficiency of excavators".

Steelwrist is today the fastest growing manufacturer of tiltrotators and quick couplers in the world. A determined focus on robust and modern products, combined with fast service has been appreciated by an increasing number of customers.