Manuell svetsare för små serier och prototyptillverkning

Manuell svetsare för små serier och prototyptillverkning

Steelwrist är idag den snabbast växande tillverkaren av tiltrotatorer och snabbfästen i världen. Vårt mål är att vara "Bäst i världen på att utveckla, tillverka och sälja redskap som ökar grävmaskiners effektivitet". Vi behöver nu förstärka vårt produktionsteam med en riktigt duktig svetsare.

Vill du jobba i nya, fräscha lokaler i Rosersberg, i ett expansivt företag med häftiga produkter och i ett härligt gäng. Då är detta jobbet för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta med MIG svetsning och du ansvarar för att svetsningen görs på ett fackmannamässigt sätt och enligt fastlagda rutiner.

Du kommer också att ha ett ansvar för att egenkontroll sker enligt underhållsplan.

Personlighet

Du är trygg i din yrkesroll, självgående, flexibel och noggrann. Du är också van att jobba i ett högt tempo och du är inte rädd för att ta tag i andra arbetsuppgifter när det behövs.

Bakgrund och meriterande arbetslivserfarenhet
  • Du har flerårig vana från MIG svetsning i grovplåt, Weldox 700 eller liknande
  • Du har ett genuint kvalitetsintresse och är duktig på ritningsläsning
  • Du har gärna truck-, traverskort och aktiva licenser
  • Meriterande är branscherfarenhet , dvs tillverkning av produkter för entreprenadmaskiner
Vi kommer att intervjua löpande och platsen kommer att tillsättas när vi hittat rätt kandidat. Svetsprov kommer att genomföras.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Johan Lagerqvist
Telefon 08 626 07 18
Område Sigtuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 maj 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Steelwrist AB's business idéa is to develop, manufacture and sell tiltrotators, quick couplers, accessories and attachments for excavators and backhoe loaders.

Steelwrist AB's goal is to be the "best in the world to develop, manufacture and sell equipment that increases efficiency of excavators".

Steelwrist is today the fastest growing manufacturer of tiltrotators and quick couplers in the world. A determined focus on robust and modern products, combined with fast service has been appreciated by an increasing number of customers.