Desktop & servertekniker

Desktop & servertekniker

Om arbetsplatsen
Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Arbetsuppgifter
Är du vår nya Desktop & servertekniker? Som Desktop & Servertekniker kommer du arbeta med support, drift och utveckling av kommunens klientplattform och telefoni. Som Desktop & servertekniker kommer du arbeta nära dina kollegor med varierande arbetsuppgifter i ett högt tempo med ärenden i vårt ärendehanteringssystem. Supportärenden kommer från Sigtuna kommuns alla verksamheter. Arbetet innebär bland annat: * Telefonsupport, både 1st line och backoffice. * Livscykelhantering av klientplattformen * Resurs i IT-projekt inom klientplattform, exempelvis Windows 10-införande

Kvalifikationer
Du har erfarenhet av att arbeta i komplexa IT-miljöer med klienthårdvara från HP, Lenovo, Apple, Samsung, Klient OS Windows 7, 8.1 och 10, system och verktyg som MS Exchange, Active Directory, Airwatch, Teamviewer, iOS, Android, Skype for business, m.m. Kunskap i SCCM samt Artvise ärendehanteringssystem är meriterande. Du är strukturerad och lösningsorienterad. Du är van att arbeta självständigt och har lätt att prioritera mellan dina åtaganden. Du har lätt för dig att lära nya saker. Du är en lagspelare och har god kommunikationsförmåga såväl som internt som externt, därför är en god social kompetens viktig. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Körkort (Lägst B) är ett krav.

Övrigt
Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Colin Lanflo
Telefon 08-59126418
Område Sigtuna
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Databasadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 okt 2019 (2 dagar kvar)