Kundmottagare till Wist Last & Buss i Arlandastad

Kundmottagare till Wist Last & Buss i Arlandastad

Är du intresserad av att arbeta i en bred roll som bland annat innefattar kundbokningar, fakturering, underhålla och utveckla långsiktiga kundrelationer samt organisera och planera beläggningen i verkstaden? Nu söker vi en kundmottagare till Arlandastad!

Som kundmottagare hos oss på Wist har du en arbetsledande funktion. Rollen innebär bland annat kundkontakt för bokning av arbeten, löpande dialog med kunden under arbetet, återkoppling av avslutat arbete till kunden samt fakturering.

Kundmottagaren fördelar mekanikernas arbete och har även dialog med reservdelspersonalen kontinuerligt för att säkerställa att delar finns hemma, debiteras korrekt och stödjer upp vid behov.

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad, gärna med teknisk erfarenhet och kunskap. Utöver det bör Du vara intresserad av att jobba i en bred roll i ett nära samarbete med övrig personal eftersom "Vi-känslan" är viktig för oss.

Du behöver ha körkort med som lägst B-behörighet (C, E och D-behörighet är meriterande).

Vi på Wist Last & Buss i Arlandastad kan erbjuda dig ett omväxlande arbete i en toppmodern anläggning tillsammans med trevliga arbetskamrater. Vi ser fram emot att tillsammans med dig fortsätta att utveckla Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar.

Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan redan idag!

Wist strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar och består av två bolag. Wist Last & Buss AB i Sverige med 19 anläggningar från Kiruna i norr till Köping i söder och Wist Last & Buss AS i Norge med 15 anläggningar från Mo i Rana i norr till Volda i söder. Bolagen omsätter ca 2,7 miljarder kronor och har 650 medarbetare. Wist Last & Buss ingår i AB Persson Invest som driver verksamheter inom bilhandel, hyvleri, skogs- och fastighetsförvaltning. Koncernen har sitt säte i Östersund och omsätter cirka 6 miljarder och har cirka 1 300 medarbetare. För mer information se www.perssoninvest.se och www.wistlastbuss.com
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dealer.volvotrucks.se/wist-last-buss/Bli-en-av-oss.html
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar. Wist Last & Buss AB som omfattar Jämtlands, Västerbotten,
Norrbotten, Västernorrland, Uppsala, Västmanland samt södra delarna av Dalarnas län. Wist Last & Buss AS i Norge omfattar ett område från Mo i Rana i norr till Ålesund i söder. Bolagen omsätter ca 2 miljarder kronor och har 550 medarbetare. Wist Last & Buss ingår i AB Persson Invest som driver verksamheter inom bilhandel, hyvleri, skogs och fastighetsförvaltning.

Koncernen har sitt säte i Östersund och omsätter ca 4 miljarder och har 1 000 medarbetare.

För mer information: www.perssoninvest.se och www.wistlastbuss.com