Teamledare Customer Service Nordic

Teamledare Customer Service Nordic

Om rollen:
I rollen som Teamledare Customer Service Nordic kommer man att leda, fördela och utveckla arbetet inom enheten som består av tolv personer för den nordiska marknaden med placering i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Leda och utveckla arbetet inom Customer Service på nordisk basis mot kunder, försäljnings- och applikationsingenjörer mfl inom Schaeffler mfl i Sverige, Norge, Danmark, Norge och Finland
  • Arbete med digitalisering av kunder
  • Rapportering av statistik, försäljning, budgetuppföljning mm
  • Ansvara för uppdatering av kunddatabas i SAP
  • Utveckla och stötta säljarbetet inom customer service
  • Delta vid omförhandling av avtal
  • Ansvarig för MOVE (Lean) och Schaeffler kvalitetssystem Management Handbook inom Customer Service
Schaeffler Sverige
Schaeffler Sverige ingår som ett helägt dotterbolag inom Schaefflerkoncernen, som är en ledande global integrerad underleverantör till fordonstillverkare och övrig industri. Företaget representerar högsta kvalitet, enastående teknik och utpräglad innovationsförmåga. Schaefflerkoncernen ger ett avgörande bidrag till ”mobility for tomorrow” med högprecisa komponenter och system i motor, växellåda och chassilösningar, samt rullnings- och glidlagerlösningar för mängder av industriella tillämpningar. Koncernen omsatte cirka 14,0 miljarder euro under 2017. Med cirka 90 000 medarbetare världen över är Schaeffler ett av Europas största familjeägda teknikföretag. Schaeffler har ett världsomspännande nätverk av fabriker, forsknings- och utvecklingsanläggningar och säljbolag på cirka 170 orter i 50 länder.

Ansökan
Denna rekrytering sker i samarbete med A-Search. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Johan Kjessler 0708-53 32 32. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 okt (49 dagar kvar)