Ditt nya jobb
Arbetet innebär att självständigt, men
naturligtvis också i tätt samarbete med kollegor, utrusta, prova, leveransbesiktiga och genomföra service och olika reparationsarbeten på entreprenadmaskiner i vår nya verkstad i Rosersberg. Både hydraulik- och elektronikarbete, liksom lättare svetsning och tillverkning av t ex fästen, förekommer.

Din erfarenhet
Viss erfarenhet av service och reparationer av entreprenadmaskiner är en fördel.

Utbildning
Fordonsteknisk linje, tunga maskiner eller annan teknisk gymnasial utbildning eller arbetslivsfarenhet där man har inhämtat kunskap, som bedöms likvärdig. Du skall kunna läsa och förstå engelska.

Dina personliga egenskaper
Du måste vara noggrann och strukturerad och ha förmåga att följa uppsatta tidsplaner. Du är serviceinriktad och har lätt för att förstå kundens behov. Ordning och reda under arbetsprocessen är en självklar del av din personlighet. Du är en självgående person som kan ta egna beslut, filtrera information och prioritera uppgifter. Hos oss värdesätter vi att våra medarbetare ser helheten.

Vi erbjuder
Vi erbjuder lön efter kvalifikationer.
Relevant vidareutbildning är naturligtvis också del av jobbet. Du får möjlighet att jobba i helt nya verkstadslokaler i Rosersberg.

Låter det intressant och vill du veta mer om tjänsten?

Skicka din ansökan till Verkmästare Robert
Rehdin på rr@scantruck.se, eller ring och hör mera om jobbet på tel.
0721482889.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scantruck.se/?gclid=EAIaIQobChMIxuPnybKo2wIVlsmyCh0AAwwPEAAYASAAEgItsfD_BwE
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)