ALLROUND ADMINISTRATÖR

ALLROUND ADMINISTRATÖR

Scantruck AB fortsätter växa och söker Administratör till backoffice i Rosersberg.
På Scantruck tror vi på en gedigen serviceanda, och det är av yttersta vikt att alla kunder som kontaktar oss känner sig nöjda. Här har du som allround administratör i backoffice en ytterst viktig funktion att fylla.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Din roll kommer i första hand bestå i att assistera samtliga avdelningar i huset med allehanda administrativa uppgifter. Det betyder att du ska räkna med en varierande arbetsdag, där den ena dagen inte nödvändigtvis är den andra lik.

DINA PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som är noggrann, stresstålig och ansvarsfull. Du måste vara flexibel då arbetsuppgifterna kommer att variera. Du vill gärna hjälpa andra, och anstränger dig för att leverera lösningar. Det är också viktigt att du kan se dig själv i en social roll med många kontaktytor, både internt och externt.

DIN ERFARENHET
Du har en gymnasial utbildning. Du talar och skriver obehindrat på svenska, men ska också förstå och kunna kommunicera på engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande uppgifter men det är inte ett krav. Det är dock viktigast att du är rätt person för jobbet och teamet.

VI ERBJUDER
Vi erbjuder en anställning med lön efter kvalifikationer, friskvårdsbidrag och pension. Du får möjlighet att arbeta i ett spännande företag med stor växtpotential och med ytterst dedikerade kollegor.

LÅTER DET INTRESSANT OCH VILL DU BLI EN DEL AV TEAMET? Skicka til ansökan till oss på jobb@scantruck.se. Tillträde snarast möjligt. För ytterligare information är du välkommen att kontakta Peter Claesson, Marknadschef på mobil 073- 9509710.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scantruck.se
Sista ansökningsdag 24 juni 2021 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scantruck grundades 1996 i Danmark och har utvecklat sig till att vara Danmarks största leverantör av teleskoplastare och entreprenörmaterial.
Sedan 2014 har Scantruck varit etablerat på den svenska marknaden, och har levererat Manitou, SENNEBOGEN, PB Platforms, GMG och Platform Basket till ett brett urval av kunder inom entreprenör- och byggbranschen, industrien och lantbruket.