Produktionscontroller till spännande bolag

Produktionscontroller till spännande bolag

Vill du arbeta som produktionscontroller och tilltalas av att arbeta verksamhetsnära i en spännande miljö? Vår kund är i tillväxtfas och behöver nu en produktionscontroller till en viktig roll i organisationen. Uppdraget startar omgående och är ett hyrköp - varmt välkommen med din ansökan.

Tycker du om att ha roligt på jobbet? Drivs du av att få känna att det du gör är meningsfullt? Vår kund är ett välkänt bolag som tar ansvar - nu söker de dig som vill bli en del av deras fina organisation.

Du kommer att bli en av flera controllers och varje controller har ett verksamhetsområde som man ansvarar för. Du utvecklar och upprätthåller korrekt informationsflöde till produktionen genom att arbeta både proaktivt och med uppföljning. Du gör relevanta analyser och rekommendationer för att öka effektiviteten. Nedan är vad som ingår i denna spännande roll.

Arbetsuppgifter
  • Lönsamhet
  • Budgetprocess
  • Utveckla och upprätthålla korrekta produktkalkyler
  • Stötta i lagerhantering och den årliga prissättningen
  • Analysera bruttomarginalen och säkerställa att alla nyutvecklade produkter möter målen för bruttomarginal och lönsamhet
Kvalifikationer och erfarenhet

Till rollen som produktionscontroller söker vi dig som har en akademisk utbildning. Du har tidigare arbetat som controller med fokus mot produktion och har kunskap inom budgetprocess och projektledning.

Dina kunskaper i svenska och engelska är goda. Du är skicklig i MS Office och riktigt vass i Excel. Meriterande är kunskap från BI-system.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen är du handlingskraftig, självgående, resultatinriktad och kommunikativ. Du är duktig på att prioritera, har kundfokus samt efterlever företagets värderingar. Din analytiska sida är stark och du har god förmåga att arbeta flexibelt och leverera inom snäva tidsramar.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Emma Hultberg på 0766471641. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Produktionscontroller
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.