10 st Operatörer till Beckers i Märsta med omgående start

10 st Operatörer till Beckers i Märsta med omgående start

Nu söker vi Operatörer på heltidsuppdrag till vår kund Becker i Märsta med start omgående, med chans till 6 månaders arbete.

Dina arbetsuppgifter

I arbetet ingår 2-skift, vardagar måndag-fredag, och du kommer ingå i ett arbetsteam på cirka 10 personer/skiftlag. Du kommer arbeta inom Beckers produktion som är en stark leverantör inom färgindustrin. Som Operatör. Till tjänsten söker vi dig som om har någon form av lager-/ eller industrivana, du är positiv och professionell, du har ett starkt säkerhetstänk och arbetar metodiskt. Du gillar fysiskt arbete och vi ser det som en merit är om du har truckkort A samt B.

Din profil

Som person är du engagerad i ditt arbete och du gillar arbetsplatser som innehar produktionsverksamhet. För att trivas i arbetet som konsult bör du vara flexibel och arbeta utifrån kundens behov. Att förstå svenska i tal som skrift är ett krav. Vi ser gärna att du som söker har lättare förkunskaper i matematik.

Tillsättning av tjänsten sker under v.43, därmed sker intervjuer löpande så tveka inte på att skicka in ditt CV redan idag! Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Är du intresserad maila konsultchef: othilia.roos@otiga.se
Mer info
Kontaktperson Othilia Roos
Telefon 0733-512787
Område Sigtuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.