Fälttekniker/Mekaniker till Aerzen Scandinavia

Fälttekniker/Mekaniker till Aerzen Scandinavia

Vill du arbeta i ett välkänt tyskt företag som tillverkar högpresterande maskiner för industrin? Nu har du möjlighet att bli Aerzens nya mekaniker på deras premiumprodukter såsom blåsmaskiner, skruvkompressorer, vridkolvskompressorer samt turboblåsmaskiner På Aerzen har du en stark organisation och ett välkänt varumärke i ryggen samtidigt som du blir synlig och dina insatser verkligen märks.

Om företaget

Sedan år 1864 har Aerzen tillverkat högpresterande maskiner för industrin. Företaget har utvecklats, från att tidigare ha varit en enda lokal maskinfabrik till att vara en global leverantör av tillförlitliga, högpresterande och energieffektiva blåsmaskiner och skruvkompressorer över hela världen. Längs vägen har företaget gått i spetsen när det gäller innovation inom området av komplexa och krävande applikationer för transport av luft och gaser. Aerzen har även utvecklat flera nya teknologier som inte bara svarat på marknadens behov utan även vidareutvecklat den.

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för Aerzens räkning en fälttekniker som kommer att ansvara för att renovera blåsmaskiner, kompressorer och hybrider på såväl verkstad som på plats hos kund. I rollen hjälper du kunderna med rekommendationer på förbättringar och åtgärder för deras utrustning och anläggning.

Som fälttekniker planerar du dina kundbesök själv och besöken går främst till kunder från Stockholm och söderut men även resor norrut förekommer. Du reser ca 2 dagar i veckan och tjänsten innebär ca. 50 - 70 övernattningar per år inom Sverige och i Skandinavien. Mer specifikt innebär arbetsuppgifterna att:
  • Renovera blåsmaskiner, kompressorer och hybrid-aggregat
  • Återrapportera föreslagna åtgärder och åtgärdsplaner
  • Utföra felsökning på företagets produkter och även kundens system
  • Genomföra idrifttagningar och installationskontroll av levererad utrustning
  • Ta hand om inleverans av ankommande gods
  • Packa för utleverans av avgående gods
  • Dokumentera utförda arbeten.
Vem vi söker

Vi söker dig som har en mekanikerutbildning eller därmed likvärdig erfarenhet. Vi ser att du har ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt en teknisk förståelse och kompetens inom mekanik. Dina kunskaper i engelska är goda i både tal och skrift och du har god datorkunskap. Som person är du serviceinriktad och flexibel och tycker om att ha kundkontakt.

Övrigt

Att jobba på Aerzen innebär att du arbetar med kvalitativa och innovativa maskiner gentemot industrin. Vi tror att du, för att trivas i rollen som Servicetekniker, är självgående och vågar ta eget ansvar. Vi tror också att du har en analytisk förmåga och tycker om att tänka utanför boxen för att komma fram till lösningar och förbättringar för kunderna. Aerzen erbjuder en anställning där du kommer att ha ett stort mått av frihet förenat med ansvar vilket innebär att du kommer kunna forma din dag själv inom de ramar som finns. Du kommer att få en strukturerad "onboarding" och utbildning lokalt på företaget verkstad. Dessutom får du trevliga och prestigelösa kollegor som har roligt tillsammans på jobbet.

Låter det intressant?

Tveka då inte att skicka in din ansökan nedan eller har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Nordh på telefon, 072 - 325 66 96.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Hellström
Telefon 073-540 03 31
Område Sigtuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 jan 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Reperio har vi alltid ambitionen att arbeta långsiktigt med våra kunder. Vi blir HR avdelningens förlängda arm eller det mindre företagets externa rekryteringpartner. Samtidigt bygger vi långsiktiga relationer med vårt nätverk av kandidater för att på så sätt kunna matcha dem med rätt arbetsgivare.

Rekrytering handlar om matchning från två sidor, såväl från arbetsgivaren som söker ny kompetens som från kandidatens sida. Det är först när denna matchning uppstår som vi anser att vi har lyckats då det bådar för att rekryteringen kan bli långsiktigt och hållbar för såväl arbetsgivaren och den nyrekryterade.

Vi har vår bas i Stockholm men sedan starten 2010 har vi hjälpt alltifrån små ägarledda företag till stora internationella bolag med deras kompetensförsörjning över hela landet.

kontakta oss