Nattreceptionist i Sigtuna

Nattreceptionist i Sigtuna

Rekryteringsgruppen söker en driven och engagerad medarbetare till en av våra kunder i Sigtuna stad.

Du kommer att arbeta som nattvakt/nattreceptionist på en hotell- och konferensavdelning mitt i Sigtuna stad och bemanna konferensavdelningen nattetid. På anläggningen huseras 22 000 gäster årligen och nu söker dem sitt nya ansikte utåt.

Arbetsuppgifter
  • Möta och välkomna gäster
  • In- och utcheckning av hotellgäster
  • Kassahantering
  • Möblering av möteslokaler samt förberedelser för ankommande gäster i allutrymmen
  • Ronderingar
Kompetens och kvalifikationer

Vi söker dig som är minst 20 år gammal och älskar service och mötet med varje individuell gäst. Du har tidigare arbetat nattetid inom reception och konferens och har erfarenhet av bokningssystem, vår kund jobbar i Spectra. Du har en god känsla för värdskap och trivs med en "spindel i nätet-roll" där du jobbar strukturerat och är driven i ditt arbete.

För att lyckas i arbetet som nattreceptionist ser vi att du är mycket ansvarstagande, flexibel och initiativrik, i stressiga situationer som uppstår har du förmågan att prioritera och ser positivt på utmaningarna du stöter på under arbetspassen. Du trivs att jobba i team och värderar goda relationer både med gäster och dina kollegor, du arbetar prestigelöst och noggrant.
Du ska kunna prata och skriva svenska flytande, och du har goda kunskaper i engelska.

Tillträde: Omgående

Arbetstid: Rullande schema, natt, helg och storhelg.

Lön: Lön enligt överenskommelse.

Sök tjänsten här eller maila din ansökan och eventuella frågor till robert@rekryteringsgruppen.com

Om företaget
Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden, lager/industri, transport och kontor. Våra kontor är belägna i Stockholm och Malmö. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.

Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.

Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden, lager/industri, transport och kontor. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.