Steelwrist söker montör till Rosersberg

Steelwrist söker montör till Rosersberg

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos kund.

Om företaget

Företaget Steelwrist utvecklar, tillverkar och säljer tiltrotatorer, snabbfästen, tillbehör och redskap för grävmaskiner och grävlastare. De är idag den snabbast växande tillverkaren av tiltrotatorer och snabbfästen i världen.

Uppdragsgivare:
Randstad


Ort:
Rosersberg


Omfattning:
Heltid. Arbetstiderna är måndag-fredag 07.00-16.00.


Arbetsbeskrivning

  • Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är mekanik- och hydraulikmontering av Steelwrists produkter, i huvudsak tiltrotatorer och snabbfästen.
  • Du ansvarar för att monteringen görs på ett kvalitetsmässigt bra sätt och enligt föreskrivna anvisningar.
Kvalifikationer

  • Arbetslivserfarenhet som montör inom mekanik eller hydraulik eller liknande relevant erfarenhet.
  • Då tunga lyft kommer förekomma, är det viktigt att du har god fysisk förmåga för att klara det.
  • Som person ser vi gärna att du ett mekaniskt kunnande och inte minst intresse, är händig och intresserad av att skruva. Du är noggrann, självständig och trygg i din yrkesroll.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.


För information:
Ragulan Tharmalingam | ragulan.tharmalingam@randstad.se
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 31 jan (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du jobba i nya, fräscha lokaler i Rosersberg, i ett expansivt företag med häftiga produkter och i ett härligt gäng. Då är detta jobbet för dig!