Steelwrist söker lagerarbetare med truckkort till Rosersberg

Steelwrist söker lagerarbetare med truckkort till Rosersberg

Steelwrist utvecklar, tillverkar och säljer tiltrotatorer, snabbfästen, tillbehör och redskap för grävmaskiner och grävlastare. De är idag den snabbast växande tillverkaren av tiltrotatorer och snabbfästen i världen. Steelwrist är ett svenskt företag med huvudkontor och tillverkning i Rosersberg norr om Stockholm. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Det finns chans att bli övertagen av Steelwrist och anställd direkt hos dem.

Uppdragsgivare:
Randstad AB


Ort:
Rosersberg


Omfattning:
Heltid. Arbetstiderna är måndag-fredag 07-16.


Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består av att hantera inkommande gods för registrering i lagersystemet. Intag såsom mottagningskontroll, kvittering av sändningar samt inläsning är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Även intern kontakt med inköp, kundtjänst och orderdesk. I arbetet förekommer truckkörning så truckkort A1-A4 & B1-B3 är krav.


Kvalifikationer
Vi söker dig som vill arbeta heltid. För att vara aktuell för rollen som godsmottagare har du erfarenhet från lagerarbete och känner dig bekväm i den miljön. Ett plus är om du har erfarenhet och/eller kunskap från produktion och/eller industri för att ha bättre förståelse för företagets kärnverksamhet och produkter. Som person är du noggrann och bestämd med intresse för system och lager/logistik. Truckkort är ett krav.

Det är meriterande om du har arbetat på en gods- eller varumottagning tidigare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.


För information:
Ragulan Tharmalingam,
ragulan.tharmalingam@randstad.se
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 31 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.