Pheenix Alpha fortsätter växa och söker nu en ADMINISTRATÖR

Pheenix Alpha fortsätter växa och söker nu en ADMINISTRATÖR

Pheenix Alpha fortsätter växa och söker nu en ADMINISTRATÖR till vår eftermarknads avdelning i Bromma. (flyttar till Skepptuna i närheten av Arlanda Q4 22 och man ska vara beredd på att flytta med dit, färdsätt egen bil)

Vår Admin avdelning söker en ny kollega som kan säkra att den administrativa hanteringen är i topp. Brinner du för att i tät kontakt med övriga kollegor säkra en effektiv och korrekt hantering av administrativa uppgifter för att säkra att inget faller mellan stolarna? Då är du kanske den person vi söker.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som serviceadministratör har du i första hand fokus på att alla inkomande resrevdelsordrar, retur av div. kund och leverantörs reklamationer mm. Rollen innebär också div admin delar på ett kontor. Det betyder att du ska räkna med en varierande arbetsdag, där den ena dagen inte nödvändigtvis är den andra lik.

DINA PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som är stresstålig, ansvarsfull och driven med skinn på näsan. Du måste vara flexibel då arbetsuppgifterna kommer att variera. Du vill gärna hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vi lägger stor vikt på samarbetsförmåga både inom den egna avdelningen och även med kollegorna på övriga avdelningar.

DIN ERFARENHET

Du har en gymnasial utbildning. Du talar och skriver obehindrat på svenska, men ska också förstå och kunna kommunicera på engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande uppgifter men det är inte ett krav. Det är dock viktigast att du är rätt person för jobbet och teamet.

VI ERBJUDER

Vi erbjuder en anställning med lön efter kvalifikationer, friskvårdsbidrag, försäkringar och tjänstepension. Du får möjlighet att arbeta i ett spännande företag med stor växtpotential och med ytterst dedikerade kollegor.

LÅTER DET INTRESSANT OCH VILL DU BLI EN DEL AV
TEAMET?

Skicka din ansökan till mig, tillträde snarast möjligt.
För ytterligare information är du välkommen att kontakta Andreas Runsten COO på mobil eller mail.

Andreas Runsten

0708350455

Andreas.runsten@pheenixalpha.com
Mer info
Kontaktperson Andreas Runsten
Telefon 0708350455
Email Mejla Andreas Runsten
Område Sigtuna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.pheenixalpha.com
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Se hemsidan
https://pheenixalpha.com/