Medarbetare Frukt & Grönt till ICA Supermarket Sigtuna

Medarbetare Frukt & Grönt till ICA Supermarket Sigtuna

ICA Supermarket Sigtuna ligger mitt i Sigtuna. Det är en personlig butik med en stark färskvaruprofil, hög service med manuella avdelningar såsom kött, chark, deli och fisk. Dessutom bakar vi pizzor i butiken. Butiken växer och vi förnyar hela butiken under hösten.

Medarbetare Frukt & Grönt

Under hösten kommer vi att förnya och utveckla avdelningen frukt & grönt. Avdelningen är en viktig del i butiken med en hög försäljningsandel.

Som medarbetare kommer du att arbeta med exponering och försäljning på avdelningen. Jobba mot uppsatta mål och utveckla avdelningen.

Kravprofil:

Svenska i tal och skrift

Arbetat med frukt och grönt

Hög servicnivå.

Noggrann och ordningsam.

Det är meriterande om du har arbetat inom ICA och har utbildningar från ICA-skolan och kan hantera ICAs IT-system.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 okt (13 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Personalica har sin grund i Bemannica AB som ett fristående bemanningsföretag. Personalica är annonsportal riktade mot individer som vill jobba på ICA-butik, men Personalica och Bemannica AB är helt fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund. Personalica startades 2016 utifrån behovet av en samlad plattform för mötet mellan kandidater och ICA-butiker.

Idag arbetar tre rekryterare aktivt med att erbjuda annonsering och rekrytering till ICA-butiker i hela Sverige. Detta för att du som arbetssökande ska ha så stor chans som möjligt att hitta din drömtjänst, och att du som butiksansvarig ska ha möjlighet att anställa den bästa personalen för just din butik.