ICA Supermarket Sigtuna söker butiksbiträden!

ICA Supermarket Sigtuna söker butiksbiträden!

Nu söker vi butiksbiträden på flera avdelningar!
Delikatess, Frukt & Grönt & Kassalinjen.

Om Butiken
ICA Supermarket Sigtuna är en färskvarubutik med hög service. Vi är belägna centralt mitt i Sigtuna, Sveriges äldsta stad, vilket skapar en härlig atmosfär. Vi är mitt inne i en förnyelse av hela butiken och behöver även förstärka personalteamet. Butiken har en färskvaruprofil med en manuell linje för fisk, kött, chark och delikatess samt butiksbakade pizzor.

Om Tjänsten
Nu söker vi energifyllda personer med hög servicenivå. Vi har lediga tjänster i delikatessen och frukt & grönt. Vi söker även personal till varuplock och kassalinjen. Som anställd på ICA Supermarket Sigtuna kommer du att ha möjligheten att jobba på flera avdelningar. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Om Dig
Som person skall du ha en väldigt hög servicenivå. Vara en teamspelare i organisationen. Men framför allt gillar du kundkontakt och service. Du trivs i butiksmiljö och kan hantera stress på ett bra sätt. Du är villig att lära dig nya arbetsuppgifter.

Krav:
  • Svenska i tal och skrift
  • Dokumenterad hög kundservice
  • Erfarenhet av arbete i butik
  • Arbetat med färskvaror eller frukt & grönt om du söker någon av dessa tjänster
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhetar av ICA
  • Utbildningar inom ICA
  • Produktkunskap inom färskvaror
Tjänster innefattar arbete på dagar, kvällar och helger
Omfattning är 10-35 timmar / vecka
Tjänsterna tillsätts löpande

Om oss
Tjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av Bemannica AB. Bemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige. Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund. Du kan läsa mer om Bemannica på bemannica.se och följ oss på Facebook för de senaste nyheterna!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (8 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Personalica har sin grund i Bemannica AB som ett fristående bemanningsföretag. Personalica är annonsportal riktade mot individer som vill jobba på ICA-butik, men Personalica och Bemannica AB är helt fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund. Personalica startades 2016 utifrån behovet av en samlad plattform för mötet mellan kandidater och ICA-butiker.

Idag arbetar tre rekryterare aktivt med att erbjuda annonsering och rekrytering till ICA-butiker i hela Sverige. Detta för att du som arbetssökande ska ha så stor chans som möjligt att hitta din drömtjänst, och att du som butiksansvarig ska ha möjlighet att anställa den bästa personalen för just din butik.