Färskvaruansvarig till ICA Supermarket Sigtuna

Färskvaruansvarig till ICA Supermarket Sigtuna

ICA Supermarket Sigtuna ligger mitt i Sigtuna. Det är en personlig butik med en stark färskvaruprofil, hög service med manuella avdelningar såsom kött, chark, deli och fisk. Dessutom bakar vi pizzor i butiken. Butiken växer och vi förnyar hela butiken under hösten.

Som färskvaruansvarig ansvarar du för den dagliga driften på avdelningarna. Du sköter inköp, försäljning, exponering och hyllvård. Tillsammans med ledningsgruppen sätter vi upp mål för resp. avdelning som du strävar mot. Du ansvarar för att inspirera kunderna och att avdelningen utvecklas. Du förväntas ingå i ledningsgruppen.

Kravprofil:

Du har arbetat 2-3 år på färskvaruavdelning. Du har kunskap och en grundutbildning för färskvaruhantering främst av kött, chark, ost, deli och fisk. Du har arbetat med inköp och försäljning av färskvaror. Du har en hög servicenivå. Du är noggrann och ordningsam. Du behärskar Svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har arbetat inom ICA och har utbildningar från ICA-skolan och kan hantera ICAs IT-system. Vi ser det även meriterande om du har Kockkunskap.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 okt (16 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Personalica har sin grund i Bemannica AB som ett fristående bemanningsföretag. Personalica är annonsportal riktade mot individer som vill jobba på ICA-butik, men Personalica och Bemannica AB är helt fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund. Personalica startades 2016 utifrån behovet av en samlad plattform för mötet mellan kandidater och ICA-butiker.

Idag arbetar tre rekryterare aktivt med att erbjuda annonsering och rekrytering till ICA-butiker i hela Sverige. Detta för att du som arbetssökande ska ha så stor chans som möjligt att hitta din drömtjänst, och att du som butiksansvarig ska ha möjlighet att anställa den bästa personalen för just din butik.